ämnen att skriva om ögat

Från anatomi ett normalt öga mot öga sjukdomar för optisk svårigheter har ögat alltid varit ett organ av stort intresse för forskare. På grund av detta finns det en värld av information tillgänglig om ögat, och många ämnen om vilka att skriva. Genom att hitta din nisch ämnen, kommer du att utveckla en kunskap om vad detta mycket komplicerat organ kan.

Ögonsjukdomar

Mycket forskning har gjorts på ögonsjukdomar, till exempel hur framträdanden av "blinkar" i visionen avser näthinnan avdelningar. Andra sjukdomar teman är glaukom, katarakt och makuladegeneration beror på åldrande.

Optisk dysfunktioner

Optisk dysfunktioner är en annan typ av ögonsjukdom. Detta är inte att förväxla med ögonsjukdomar. Till exempel kan en normal, frisk öga vara framsynta. Optiska dysfunktioner är ett ämne för sig själva, till exempel studiet av närsynthet.

Anatomy of the Eye

Detta är ett riktmärke ämne. Genom att beskriva, i detalj, anatomi ögat, kommer du att definiera för läsaren exakt hur ögat fungerar. Vissa detaljer skulle innefatta den fysiska strukturen, hur ögat böjer ljuset och hur ljuset receptorer i näthinnan ändra ljuset i hjärnans signaler.

Djurs ögon

Skriv om djurs ögon, och jämföra och kontrast skillnader från mänskliga ögon . Vissa grupper att skriva om skulle omfatta fisk, insekter och däggdjur. Dessutom har mycket forskning gjorts om de unika egenskaperna hos hök ögat, och detta skulle kunna vara en grundlig forskning ämne.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.