hur man rensar öronen och bli av med slem trängsel

Oförmågan att andas genom näsan eller höra ordentligt kan signalera trängsel på grund av allergier, problem med bihålorna och förkylning, och symtom kan pågå i dagar. Lyckligtvis finns det snabba, effektiva sätt att uppmuntra till dränering av tjockt slem och avlasta --- ofta utan medicinering
1.
Kör din dusch eller koka en kastrull med vatten och andas ångan att hjälpa lossa tjockt slem och rensa öronen.
2.
Ökning fukt i luften genom att vrida på en kall dimma luftfuktare. Den extra fukt hjälper tunn slem och lindrar öra, huvud och näsa överbelastning.
3.
Välj vatten istället för koffeinhaltiga drycker, såsom kaffe och läsk, för att upprätthålla hydrering och tunn slem i din kroppen.
4.
intag av varma vätskor såsom koffeinfritt te och buljong bryter också upp slem och hjälper till att minska trängseln i öronen och andra delar av kroppen. Smutta på varmt te hela dagen och äta soppa eller buljong för att lindra symtomen.
5.
Sova på rygg orsakar slem att bosätta sig i halsen, näsan och öronen. Istället sova med huvudet på flera kuddar för att hålla det förhöjda, vilket kommer att uppmuntra slem dränering.
6.
Använd en over-the-counter koksaltlösning nässpray att skölja näsborrarna och ta bort allergener och andra irriterande ämnen som orsakar överbelastning.
7.
Om naturläkemedel visar sig vara ineffektiva, sluta med ditt lokala apotek och plocka upp en over-the-counter avsvällande för att minska överbelastning och tar det som riktas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.