öga rost ring borttagningsverktyg

Skador på hornhinnan från flygande metallfragment är vanliga. Detta gäller i synnerhet för industriella miljöer där arbetstagare slipa och svetsgods för en levande. Säkerhet skyddsglasögon ska alltid användas i dessa miljöer. Tyvärr, även med korrekt säkerhetsutrustning kan metall hitta sin väg till ögongloben. När den slår i hornhinnan, som är en våt yta, börjar det snabbt att rosta

Alger Pensel Inledning

Enligt Indiana University, är Alger Pensla verktyg som används för att ta bort en rost ring från hornhinnan. Den Alger Brush är en batteridriven roterande verktyg som är speciellt utformad för att användas vid borttagning av rost ringar från ögongloben.

Alger Pensla Power Source

Hela Alger Brush är ca 8 inches i längd och 3 /4 av en tum i diameter. Enligt AlgerCompany. com har Alger Pensla ett gängat ändstycke på undersidan av instrumentet. Detta gängade ändlock är ansluten till batteriet bostäder, där ett AA-batteri finns. När Alger Brush inte används, är den gaveln vrids moturs för att frigöra batteriet. När Alger Brush behövs, är det slut locket vrids medurs för att engagera batteriet.

Alger borstmotorn

AlgerCompany. com visar att de små elmotor för Alger Brush ligger precis ovanför batteriet. När motorn är engagerad genom manuell rotation av Burr, roterar den i en medsols tills den är tvungen att sluta av mekaniskt tryck. Motorn är konstruerad för att stanna när det kommer i kontakt med Bowmans membran, struktur precis under det översta lagret av hornhinnan. Denna funktion förhindrar instrumentet från ärrbildning på hornhinnan.

Alger Borsta Burr

AlgerCompany. com rapporter om att skorra i Alger Brush kommer i diameter 1 /2 mm och 1 mm. Den storlek som krävs beror på storleken av rost ringen. Längden på burr är 1 1 /2 inches. Den Alger Brush burr är den enda del av Alger pensel som kontakter ögongloben. Som sådan måste den steriliseras före och efter varje användning.

Alger borsthylsan

En keps skyddar Alger Brush burr när den inte används. Locket är 2 1 /2 inches lång och endast något större diameter än batterihuset. Locket placeras över graderna efter sterilisering av burr när en rost ring avlägsnande förfarandet avslutats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.