Effekten av allergier om hörsel

Allergier leder till trängsel i ögon, öron, näsa och hals på grund av utsläpp kemiska histamin som orsakar inflammation som leder till överflödigt slem produktion. Allergier leda till symtom på nysningar, rinnande näsa, väsande andning, konjunktivit och öroninflammation

Betydelse

Allergier orsaka vätskeansamling ups i örontrumpeten rör, försämrar dränering funktionen. Blockerade rör tillåta virus och bakterier att infiltrera örat hålighet, som orsakar öroninflammation.

Tillfälliga Symtom

Korta hörselnedsättning är ett symptom på allergisk öroninfektioner. Som vätska bygger upp bakom trumhinnan i mellanörat, ljudvibrationer tar längre tid att resa, dämpning förhandlingen.

Vätskeansamling

mellanörat vätska leder till press på trumhinnan och ben. Kronisk öroninflammation följer allergier kan leda till permanent hörselnedsättning om vätska kvar fastnat i mellanörat.

Ruptured trumhinnor

trumhinnorna kan spricka på grund av trycket som orsakas av vätska och pus uppbyggnader följd av öroninflammationer. Frekventa spricker skadar örat struktur, eventuellt kräver kirurgisk reparation och orsakar svår hörselnedsättning.

Otitis media

Otitis media är en symptomatisk villkor för barnallergier, presenterar grund av små Eustachian rör som är benägna att upprepade infektioner. Öroninflammation orsakar nervskador som leder till permanent, sensorineural hörselnedsättning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.