gurgla för bihåleinflammation

När man arbetar med en sinus-infektion, ofta efter nasal drip kan göra din hals Scratchy och smärtsam. Gurgla lösningar som kan hjälpa

Funktion

gurgla med vissa vätskor kan hjälpa döda bakterierna i halsen som orsakar många sinus infektioner. Men gurgla inte ensam kan döda en sinus-infektion.

Typer

En saltvatten gurgla är en av de mest populära gargles för sinus infektioner och förkylningar. Ta ett glas vatten och tillsätt salt i glaset. Hur mycket salt du vill lägga till är helt upp till dig. Gurgla tills hela glaset är tomt. Äppelcidervinäger och vatten är en annan gurgla lösning som fungerar bra för bihåleinflammation. Smaken är hårdare än en saltvatten gurgla. En annan gurgla lösning är pepparrot, honung och vatten. Ta en tesked honung, pepparrot och en 8 ounce glas vatten och gurgla lösningen upprepade gånger tills glaset är klar. Detta gurgla lösningen är den värsta provsmakning av alla tre, men den har fördelar.

Tidsplan

Den bästa tiden att göra din gurgla är i början av infektionen. Gurgla en gång inte kommer att döda din sinusinfektion. Du borde göra det flera gånger om dagen, under loppet av din infektion.

Fördelar

halsen kommer att må bättre direkt efter gurgla, även om resultaten kan vara tillfällig. En äppelcidervinäger gurgla hjälper faktiskt täppta bihålor, bryta ner slem så att du kan andas tydligare.

Överväganden

Om du råkar svälja några av lösningen, alla ingredienser är okej för intag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.