information om salicylsyra schampo

Salicylsyra schampo är vanligen används för att behandla medicinska tillstånd som orsakar mjäll från hårbotten. Om du lider av ett allvarligt fall av mjäll, och over-the-counter produkter inte har kunnat behandla problemet, överväga att be din läkare om salicylsyra schampo

Funktion

Salicylsyra schampo används för att lindra klåda, fjällning, irritation, fjällning och rodnad i hårbotten. Dessa symtom är vanligen orsakas av psoriasis eller SEBORRE, men din läkare kan ordinera salicylsyra schampo för att behandla andra medicinska förhållanden.

Vägbeskrivning

För att använda salicylsyra schampo, blöt håret ordentligt och applicera schampo till din hårbotten. Använd fingrarna för att massera schampo i hårbotten, skölj helt. När håret och hårbotten sköljs med salicylsyra schampo, orsakar salicylsyra huden att svälla något, sedan mjukna och skal i de områden där den har tillämpats.

biverkningar

Salicylsyra schampo kan leda till att huden blir torr, röd, irriterad eller fjällig. Om några allvarliga biverkningar eller allergiska reaktioner uppstår efter användning av salicylsyra schampo, är det viktigt att uppsöka läkare omedelbart

Överväganden

Du bör inte använda salicylsyra schampo om du har någon av följande medicinska tillstånd:. Graviditet , lever-eller njurproblem, hudinfektioner, diabetes eller dålig blodcirkulation. Du bör också undvika att använda schampo om du är allergisk mot någon av ingredienserna i den salicylsyra schampo.

Komplikationer

Du bör inte använda salicylsyra schampo om du tar vissa mediciner, som salicylsyra kan störa deras effektivitet och säkerhet. Dessa läkemedel inkluderar antikoagulantia, acetylsalicylsyra, metotrexat och sulfonureider.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.