neuroendokrina tumörer och ambrotose

En neuroendokrina tumörer, även kallad en gastro-entero-pankreas neuroendokrina tumörer, orsakas av en cancer som sker där de endokrina och nervsystemet möts. Terapi med växtbaserad polysackarider är kartlagda som en behandling för dessa typer av tumörer. Ambrotose är ett tillägg som innehåller flera växtbaserade polysackarider som är avsedda att ta itu med immunsystemet frågor

Endokrina och neuroendokrina Systems

Din endokrina systemet finns ett nätverk av körtlar som producerar och utsöndrar hormoner som skickar meddelanden via blodomloppet till hjälper till att hålla din kropp fungerar ordentligt. Ditt neuroendokrina systemet, som är det endokrina och nervösa kombinerade system, skickar även meddelanden via hormoner och impulser nerv, till olika organ i kroppen. Dessa meddelanden underlätta funktioner såsom kontroll av matsmältning och avfallshantering i din mag-tarmkanalen. De också reglera flödet av blod och luft genom lungorna.

Neuroendokrina tumörer

En endokrin tumör är en tillväxt i en del av kroppen som producerar och utsöndrar dessa hormoner. En neuroendokrina tumörer omfattar både nervceller och endokrina celler. Dessa tumörer kan innehålla carcinoid (eller cancer-liknande) tumörer, holme cell tumörer, medullär sköldkörtelcancer, feokromocytom och Merkel cell cancer (neuroendokrina hudcancer). Det är inte lätt att upptäcka neuroendokrina tumörer, särskilt tidigt. Större mängder hormoner utsöndras grund av tumören, vilket en mängd olika, motstridiga symptom. Neuroendokrina tumörer ofta hittas vid kirurgi för andra problem.

Glykobiologi

Glykobiologi är studiet av sackarider, monosackarider och polysackarider, väsentliga komponenter i den mänskliga kroppen. De arbetar särskilt för att underlätta cell-till-cell interaktioner, som sett i funktion neuroendokrina systemet. Pågående studier, inklusive forskning som utförs av den sibiriska State Medical University i Tomsk, Ryssland, och publiceras i novembernumret 2008 frågan om bulletin experimentell biologi och medicin, har länkat växtbaserad polysackarider till reglering av immunsystemet och endokrina funktioner, säker absorption av toxiner i kroppen och anti-tumör aktivitet. Polysackarider som används i denna studie kom från sibiriska växter, främst flagroot (Acorus calamus).

Ambrotose

Ambrotose är en egen-formel komplettera produceras och marknadsförs av Mannatech. Den innehåller en blandning av vegetabiliska sackarider, inklusive Arabinogalactans från bark av östra och västra lärkträd, ghatti tandköttet, som är en blandning av komplexa polysackarider från Anogeissus latifolia (ett träd hemma i Indien), och tandköttet dragant, som innehåller två polysackarider. Ambrotose produkt litteratur refererar till det som en "glyconutritional" tillskott, koppla den till vetenskapen om glykobiologi. Produkten litteraturen hävdar att polysackariderna i Ambrotose bidra till att främja cellulär kommunikation och stödja immunsystemet. Dessa båda frågor vid behandling av neuroendokrina tumörer.

Effekter

Ingen forskning eller löpande förbindelser studie Ambrotose med behandling av neuroendokrina tumörer. Ingen av Mannatech produkt litteratur behandlar denna fråga. Människor som tar Ambrotose att behandla neuroendokrina tumörer kan göra det eftersom de har hört om forskning om effekterna av vegetabiliska polysackarider på immunsystemet och cellulära kommunikation. Mannatech säger att, medan produkten är säker, någon tar Ambrotose för en allvarlig hälsofråga, t. ex. en neuroendokrina tumörer, bör inte göra det utan ett nära samarbete med en läkare eller sjukvårdspersonal, och /eller ett holistiskt utövare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.