reumatoid artrit och nacksmärta

Reumatoid artrit, en autoimmun sjukdom, gör att immunsystemet att angripa samt förstöra lederna i kroppen, inklusive lederna i nacken. Både på huskurer och professionella medicinska behandlingar kan hjälpa denna smärtsamt tillstånd

Inflammation

inflammation i samband med reumatoid artrit ökar den smärta och obehag av tillståndet.

Motion

Dr Marcelle Välj skriver om WomanToWoman. com att många av hennes patienter hitta befrielse genom att utöva det gemensamma. Lär dig metoder för att säkert sätt utöva halsen genom att konsultera en läkare eller sjukgymnast.

Bloss

Uppleva reumatoid artrit smärta i nacken på konsekventa inte alltid förekommer. Dessa säsonger av ökad smärta nivåer, som kallas nödraketer, kan uppstå av flera faktorer, bland annat stress och infektioner.

Sleep

Nacksmärta av artrit orsakar ofta sömnsvårigheter. Patienter kan ha nytta av att se till att deras kudde ordentligt stöder nacken.

Medicinering

Flera medicin alternativ finns att RA-patienter kan välja att behandla sin smärta. Till exempel, vissa patienter med RA hitta befrielse från RA relaterade nacksmärta genom att använda over-the-counter mediciner, som ibuprofen. Andra kan behöva receptbelagda mediciner såsom prednison och metylprednisolon, som bidrar till att minska inflammation och smärta i nacken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.