användning av zink grädde

Zinkoxid är en ingrediens som du hittar i många märkes salvor och det är bra för behandling av inflammation. . Zinkoxid är typiskt för utvärtes bruk och kan köpas över disk. Du kan köpa zinkoxid i generisk form, som vanligtvis är billigare än varumärkesnamn.

Vanliga användningsområden

Zinkoxid behandlar mindre irritationsmoment såsom blöjeksem, vattkoppor, mild brännskador och andra obekväma hudirritationer. Den levereras i flera former av ansökan inklusive stolpiller, som kan hjälpa till att lindra irritation i samband med hemorrojder. För att ansöka zinkoxid, bör du tvätta händerna innan och tillämpa den på torr hud.

Symtom Lättad

Zinkoxid lindrar symtom som klåda, sveda och rodnad. Symptomlindring kan ske inom några minuter tillämpning och förbättring av tillståndet bör ses inom några dagar.

Kontraindicerat Använd

Om du är gravid, använd inte zinkoxid utan att tala med en läkare. Om du har medicin allergier eller ta andra läkemedel, även rådgöra med en läkare som zinkoxid kan interagera med andra läkemedel och allergier orsaka sig själv. Du bör inte gälla zinkoxid att öppna eller djupa sår.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.