enzymer och fibromyalgi

Fibromyalgi syndrom är en reumatisk sjukdom som orsakar kronisk och utbredd muskel-och gemensam färg. Symtomen kan variera i svårighetsgrad och kan vara ganska invalidiserande. Detta syndrom tenderar att drabba fler kvinnor än män, och för närvarande finns det ingen känd orsak till sjukdomen. Enzymer har visat sig vara en effektiv behandling av fibromyalgi

enzymer och fibromyalgi

Enzymer finns i livsmedel som örter, växter och kan användas för att behandla vissa sjukdomar. Dessa enzymer i fikon var historiskt kända för att behandla tumörer och fortfarande används för att behandla vissa typer av sår. Några av dessa enzymer kan vara effektiva vid behandling syndrom som fibromyalgi.

Fibromyalgi och bryta ner Cabohydrates

lider av fibromyalgi har ofta oregelbundna nervsystemet och förtjockning bindvävshinnan vävnad. Detta är en vävnad som omger musklerna, när det tjocknar, minskar den elasticitet och minskar hastigheten på signalerna hjärnan skickar kroppen. Fibromyalgi drabbade har svårt att bryta ner kolhydrater eftersom de saknar amylas-ett naturligt enzym som behövs för att bryta ner kolhydrater. Detta orsakar deras immunförsvar att äventyras.

Matsmältningsenzymet Diet och fibromyalgi

Efter en matsmältningsenzymet diet kan hjälpa fibromyalgisymptom eftersom den fyller de enzymer som kroppen har berövats på grund av syndromet. Vissa enzym behandlingar har använts på patienter med fibromyalgi.

OxiCellZyme enzymer

Det enzym behandling OxiCellZyme har ett brett utbud av matsmältningsenzymer som hjälper en person som normalt smälta maten. Det hjälper också enzymet proteas bryta ner för mycket protein i kroppen.

DigestZyme Enzym

Med de DigestZyme enzymet bidrar till att upprätthålla syra /bas pH-balans. En normal pH-balansen i kroppen kan hjälpa parera sjukdomen och hålla kroppsfunktioner går normalt.

PureZyme Enzym

PureZyme enzymet består av enzymet proteas och hjälper till att bryta ner protein och gränser bakterier och inflammation i mag- system.

Överväganden

Rådfråga en läkare innan du försöker enzym-tillskott. Se till att följa anvisningarna på tillägg och ta därefter. Om du utvecklar biverkningar, kontakta din läkare och sluta använda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.