hur de ska hålla informerade om multipel skleros

Personer med multipel skleros (MS) och deras familjer behöver för att hänga med den senaste informationen om MS-symtom, behandlingar och råd om hur man hanterar sin sjukdom. Denna information är genomgående uppdateras, men du kan hålla dig underrättad om dessa frågor när det gäller multipel skleros, och många andra MS ämnen, med dessa fyra välrenommerade källor
1.
Läs om aktuella ämnen, nya MS behandlingar, hur man hanterar MS-symtom, fysisk kondition idéer och alternativ medicin och terapier. The National Multiple Sclerosis Society's "MS lär online" ger webbsändningar, podcaster, MP3 nedladdningsbara information och en tryckbar PDF.
2.
Läs den omfattande information som Mayo Clinic för diagnostik multipel skleros . Detta inkluderar information om hur man förbereder för ett möte med din neurolog, symptom av multipel skleros som kan uppstå och tester som hjälper diagnostisera MS. Patient historier från Mayo Clinic kan hjälpa patienter se till att sjukdomen kan vara hanterbart.
3.
Bli en del av en studie finns på ClinicalTrials. gov, en tjänst av National Institutes of Health. Här kan du hitta en klinisk studie som ligger nära där du bor, eller använda denna webbsida för att se vad som forskat. Detta är en världsomfattande resurs som innehåller en lista av kliniska prövningar av multipel skleros forskning som söker frivilliga. Klicka på "Resultat på kartan"-fliken för att navigera till där du bor. Använd "Visningsalternativ" länken för att välja detaljer av intresse.
4
Läs. "Multiple Sclerosis: Hoppas genom forskning" som tillhandahålls av det nationella institutet för neurologiska sjukdomar och Stroke (NINDS). Denna publikation svar på vanliga frågor om multipel skleros och innehåller en ordlista. Enligt denna NINDS publikation, "Denna broschyr syftar till att förmedla den senaste informationen om diagnosen, kurs och eventuell behandling av MS, samt höjdpunkter aktuell forskning. " Publikationen kan nås via Internet eller beställas genom att ringa 800-352-9424 och begär NIH publikation nr96-75.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.