hur man förbereder kaptopril suspension

Kaptopril är en ACE-medicin som används för att kontrollera högt blodtryck, återkrav av hjärtattack, hjälpa till med biverkningarna av dialys och medicinera andra hjärt-relaterade tillstånd, enligt standardiserade läkemedel data. Drogen suspension är skapad med ett neutralt upphävande agent såsom keltrol att möjliggöra intag av medicinen genom att de individer klarar av att svälja tabletter, oftast barn

Skapa en Captopril Uppskov


1.
Sterilisera utrustning. Använda en kompress eller plåster, noggrant torka av mortel och stöt, så torka ordentligt. Sterilisera mätglas och behållare enligt laboratorieprotokollet av din institution.
2.
Fördela medicinering och fjädring agent. Doseringen av kaptopril kommer att avgöra hur mycket keltrol som ska användas. Suspensionen Formeln är 1 ml keltrol till 2 mg kaptopril, enligt farmaci avdelningen på Our Lady's Children's Hospital-Crumlin. Till exempel för en 1000 mg kaptopril uppskov kommer 500 ml keltrol behövas.
3.
Grind kaptopril. Med hjälp av steriliserade murbruk, räkna ut erforderligt antal kaptopril tabletter, till exempel, för en 1000 mg suspension med 25 mg tabletter, plats 40 flikar i mortel. Slipa tabletter med mortelstöten tills en jämn konsistens pulver erhålls.
4.
Lägg suspension agent. Sakta lägger keltrol stegvis till pulver, blandas efter varje tillsats. Häll inte mer än du enkelt kan blanda i morteln, dvs ungefär halvfull eller mer än två tredjedelar av den totala volymen av keltrol. Så snart en suspension nås i morteln, sluta lägga keltrol och fortsätt till nästa steg.
5.
Transfer och toppen. Häll av suspensionen i en graderad cylinder och skölj mortel och stöt med ytterligare keltrol. Häll blandningen i cylindern och lägga till ytterligare keltrol till cylindern tills önskad volym av vätska anges. För en 1000 mg suspension bör det finnas totalt 500 ml i cylindern.
6.
Flaskan och locket. Efter att ha kontrollerat att kaptopril koncentration och keltrol volym är korrekta, häll suspensionen i det sterila behållaren och locket hårt.
7.
Etikett och butik. Förbered en etikett med fjädringen kvantiteter, datum för skapande, och alla andra laboratorie-information som krävs, t. ex. namnet på enskilda eller utgångsdatum och plats på behållaren. Placera behållaren i ett kylskåp tills det behövs.

tips och varningar


 • Captopril suspensioner används i allmänhet för barn för ung för att säkert svälja tabletter. Cincinnati Children's Hospital Medical Center rekommenderar:
 • använda detta läkemedel strikt enligt anvisningarna från din läkare, och fortsätta tills läkaren säger att du ska sluta
 • Denna särskilda läkemedel bör ges på ett. tom mage. Följaktligen antingen administrera det ungefär en timme före måltid eller tidigast två timmar efter maten är uppäten.
 • Detta läkemedel är känslig för salt. Du bör inte använda en saltersättning om inte din läkare godkänner det.
 • Detta läkemedel är också känsligt för naturlig lakrits, som bör undvikas eftersom det kan orsaka barnets kropp binder vatten och natrium.
 • Som med alla mediciner, se till att utgångsdatum inte har gått när administrerar det till ditt barn.
 • bör processen att avbryta kaptopril endast utföras av välutbildad medicinsk eller farmakologisk personal. Anvisningarna i denna artikel är avsedda endast i informationssyfte och utgör inte medicinsk rådgivning eller farmakologiska protokoll. Användning av kaptopril eller andra receptbelagda läkemedel bör ske i enlighet med instruktioner från en legitimerad vårdgivare.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.