säkraste läkemedel för artros

Artros är ett tillstånd som kännetecknas av erosion av brosk som normalt skyddar ytor lederna i hela kroppen. Det säkraste effektiva läkemedel för behandling av artros varierar beroende på patientens individuella omständigheter

Oral Analgetika

artros narkotika med minst antal biverkningar tillhör en klass av läkemedel som kallas analgetika, vilket inkluderar paracetamol, tramadol och propoxyfen hydroklorid, Enligt Arthritis Foundation. Grunden rekommenderar analgetika för artros patienter med mild till måttlig smärta.

Aktuell Analgetika

Personer med mild till måttlig smärta kan också använda låg bieffekt aktuell analgetika. Den Arthritis Foundation CITES capsaicin, vintergröna olja, eukalyptus och kamfer som exempel på dessa över disk läkemedel.

Glukosamin och kondroitin

Människor med artros kan också få en viss smärtlindring av over-the-counter produkter glukosamin och kondroitinsulfat, Medline Plus rapporter. Dessa produkter är i allmänhet säkra och tolererades väl för vuxna.

Acetaminophen Säkerhet

säkerhet paracetamol beror på att strikt följa rekommenderad dosering, enligt Mayo Clinic. Använda stora mängder av paracetamol kan orsaka leverskador.

Överväganden

Effektiv behandling av artros kan kräva användning av läkemedel som medför en högre risk för biverkningar. Den Arthritis Foundation konstaterar att patienter och läkare måste samarbeta för att hitta de bästa behandlingsalternativen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.