hur man får kycklingen influensa

Kyckling influensa är en influensa som drabbar både fåglar och människor, men kan endast överföras genom direkt kontakt med sjuka fåglar. Miljoner fåglar har dött av kyckling influensa, vilket gör denna typ av influensa ett allvarligt hälsoproblem. De som arbetar eller bor där kycklingar är vanligast bör vara försiktig att inte fånga denna allvarliga sjukdom. En del av att veta hur man kan undvika denna sjukdom är att veta hur du fångar det i första hand

Hur får man den Chicken Flu


1.
Spela i eller dricka förorenat vatten är ett av de enklaste sätten att fånga kyckling influensa. Fåglar flyttar från hela världen, sprider sjukdomar som influensa kyckling vitt och brett. Förorenad fåglar spela i och dricka samma vatten som människor spelar i och dricka, vilket resulterar i människor fånga kycklingen influensa.
2.
Kontakt med höns gör att du riskerar. Jordbrukare och andra på landsbygden löper större risk än människor i staden eftersom de är mer benägna att ha interaktion med kycklingar.
3.
Travel eller bor i de södra delarna av Asien ökar exponeringen för kyckling influensa. De viktigaste platser där kyckling influensa finns är Vietnam, Kambodja, Thailand och Indonesien. Husdjur såsom kycklingar får springa fritt i dessa länder är så kyckling influensa mycket vanligare där än i USA.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.