de bästa sneakers för personer med ben sporrar i sina klackar

Bone sporrar i hälen kan vara oerhört smärtsamt, vilket fick många att ändra sitt sätt att flytta eller sluta gå helt och hållet. Även en kirurgisk väg håller på att utforskas, människor vänder sig till många alternativ av skor för att mildra deras bultande fot smärta. De bästa sneakers för hälsporre smärta avlasta brukarens svullnad så att de kan behålla sin nuvarande livsstil tills en mer permanent lösning kan nås.

Brooks mäns kontroll

Detta ortopediska sneaker har rörelse-kontroll körs för dem som upplever smärtsamma hälsporre. Brooks sneaker använder "hydroflow," en egen trögflytande vätska som är kamrar i hälen och framfoten för att dämpa och absorbera stötar. Skon är byggd med en utökad progressiva diagonal störtbågen att lämna kraftiga pronation kontroll och hjälpa till med stående och skjuter ifrån att köra. Den övre delen av skon innehåller också positionella kontroller för att upprätthålla fotställning så stoppade kamrarna stanna på den drabbade hälen för maximal komfort.

New Balance kvinnors WR1225ST hög stabilitet Löparskor

Utformad för måttlig till allvarlig över-pronators, sysselsätter New Balance löpskor ANM: s egen "Abzorb" dämpning i både häl och framfot för bättre täckning av stötdämpning i tillägg till en Anzorb Strobel ombord kör av skons längd för att skapa större foten stabilitet. Stabilicore, ett medialt stöd system som ger en jämn fördelning av vikt under övergång från häl till tå-off, används inne i häl och tå kuddar.

PW mindre prestandaförlust Walker

Denna sko är byggd för att följa anpassade ortoser och har en tryckavlastande tillbaka med skum-vadderad krage med kardborreband för stängning med komfort. Skon är idealisk för hälen smärta som sin permanenta Innersulan är gjord av en "Poron" häl med metatarsal strejk zoner, vilket betyder att den kan absorbera trycket punkter som orsakar hälsporre smärta. Produkten backas upp av PW Minor: s trovärdighet i ortopediska skor med mer än 125 år i branschen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.