hur man behandlar din förkylning och influensa

Den kalla och influensa är en vanlig infektionssjukdom i USA Det är ansvarigt för mer frånvaro från skola och arbete än någon annan sjukdom. Det är den vanligaste orsaken till patientens besök till läkare. Och självklart det känns dåligt
1.
Rest. Det är viktigt att koppla av och ta det lugnt under den tid du är sjuk. Den tid du är sjuk kan vara längre om du inte tillåter dig själv att bli frisk och helt återställd.
2.
Drick vatten. Vatten spolar ditt system, rengöring ut gifter som den återfuktas dig. Du bör dricka åtta 8-ounce glas vatten varje dag. Om färgen på din urin löper nära klar, du får nog. Om det är djupt gul, är det alltför koncentrerad och du behöver mer vätska.
3.
Snyt dig. Det är viktigt att blåsa näsan ofta när du har en kall snarare än snörvlade slem tillbaka i huvudet. Det bästa sättet att blåsa näsan: Tryck med fingret över ena näsborren medan du blåser försiktigt för att rensa den andra.
4.
ta en dusch. Ångande duschar dämpa din näsan och koppla dig. Om du är svag från influensa, kör en ångande dusch medan du sitter på en stol i närheten och ta en svamp bad.
5.
Sov med en extra kudde. Detta kommer att hjälpa till med dränering av näsgångarna. Om vinkeln är för obekväm, prova att placera kuddar mellan madrassen och rutan fjädrar för att skapa en mer stadig lutning.
6.
Ta vitamin C. Du kan ta C-vitamin genom ta ett piller eller genom att äta frukt. Detta kommer att bidra till att minska tiden för en förkylning.
7.
Soppa äter kyckling. Kryddor som ofta läggs till kycklingsoppa, såsom vitlök och peppar fungerar på samma sätt som moderna hostmediciner, gallring slem och gör andningen lättare.

Tips och varningar


 • Kall och virus influensa in i kroppen genom ögon, näsa eller mun. Röra ansiktet är det viktigaste sättet att fånga förkylningar, och ett viktigt sätt att passera en förkylning.
 • Tyvärr finns det ingen mirakelkur för en förkylning. De tenderar att pågå i mellan en och två veckor och den enda säkra botemedlet är att vänta ut det. OTC-läkemedel kan vara till hjälp för att behandla symtom så att du kan gå om din dagliga verksamhet.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.