hur man kan bota en öronvärk lätt

Earaches kan hålla dig vaken för resten av night. They är särskilt smärtsamt för children. Most i tiden, är det på grund av en cold. If finns en öroninfektion, måste du rådfråga en doctor. There är några hem rättsmedel för att . lugna ont i öronen
1.
Först att öronen är täckta när du går ut i winters. The kall vind kan verkligen leda till svullnad inuti öronen. Bär en halsduk eller muffar. Om du sover på natten med din fläkt på i vintrar (för luftcirkulation), placera sedan bomullspinnar i din ears. This är ett bra botemedel för att undvika huvudvärk also. The bomullspinnar förhindrar att luft kommer in i öronen och orsakar smärta.

2.
Hetta upp 2 tsk raps eller senap oil. Just värmen lite bit. Dip en bomullspinne i oljan och släppa lite olja i din ears. Do inte flytta runt för en while. The ljummen olja kommer att lugna svullna delar av örat inne och bota smärtan.
3.
Ta en gammal strumpa och fyll den med rådjur majs /ris. Knyt en knut ovan och mikrovågsugn i 30 seconds. Make säker på att det inte är för hot. Place den runt ear. The mjuka värme kommer att hjälpa till att bota värken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.