Så för att lindra en smärtsam bränna

Om du laga mat i köket, använd ett strykjärn för att få rynkor av kläder eller vilja ha en brand i din eld grop på bakgården, så har du sannolikt hade en brännskada på huden. Även om de flesta brännskador är små och kan behandlas hemma, det finns vissa större brännskador som behöver läkarvård. Lär dig hur du kan lindra smärta som orsakas av mindre brännskador
1.
Första tillämpa is omedelbart. Tillämpa is till din bränna kommer att kyla brinna och troligen lindra någon smärta att bränna har orsakat. För vissa människor som har fått en brännskada, kan isen vara för mycket för dem. Om så är fallet är det bäst att köra sin hud under kallt vatten till den temperatur som är acceptabel för dem.
2.
Ansök smör till bränna. Smör är känt för att lugna en brännskada och är mycket bekvämt om du får en brännskada i köket.
3.
Applicera Aloe till bränna. Precis som att behandla en solbränna, hjälper Aloe lindra smärtan från ett kök bränna också. Aloe, som kommer från en lilja anläggning, lugnar och kyler bränna och ger dig komfort.
4.
slutligen tillämpa Neosporin och ett plåster på bränna. Tillämpa Neosporin kommer att hjälpa bränna läka snabbare och ett plåster kommer att förhindra smuts från att komma in i din bränna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.