inte Humana kräver en 6-månaders diet för lap-band?

Humana kräver en sex månaders medicinskt övervakat diet för att kvalificera sig för Lap-Band kirurgi. Särskilda riktlinjer kan variera från plan till plan, så kontrollera planens täckning för exakta krav

Syftet med en övervakad diet

Syftet med den övervakade kost är att visa att patienten inte kan gå ner tillräckligt övervikt genom medel andra än kirurgi och även att visa att patienten är villig att göra nödvändiga kost och beteendemässiga förändringar efter kirurgi för viktminskning.

Villkor för riksdagen

övervakad diet kräver vanligtvis regelbundna månatliga checkups och väg-ins med din läkare. Din läkare kommer att utforma en diet plan baserat på dina individuella behov, som tillsammans kommer du att se över och ändra vid behov. Du kanske också är skyldiga att delta i regelbundna möten med en dietist och stöd gruppmöten.

Medical History

Tidigare accepterade Humana ofta 12 månader av medicinska historia och ett bevis på misslyckade försök kost i stället för en övervakad kost . Sedan januari 2008 måste dock alla Lap-Band patienter genomgår den övervakade diet för att bli godkänd för operation.

Dokumentationsunderlag

Några stödja medicinsk dokumentation kan fortfarande krävas, så se till att behålla kopior av alla dina medicinska journaler samt information om någon annan vikt-förlust åtgärder du har provat, såsom särskilda kost planer, grupper som Viktväktarna, eller medicinering.

godkännandeprocess

Efter att ha önskat dokument presenteras, kan det ta två till fyra veckor för Humana översyn styrelsen att undersöka ditt fall och fatta beslut, men vissa patienter godkänts i ett par dagar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.