hur man kan förebygga Parkinsons sjukdom naturligt

Parkinsons sjukdom är mycket försvagande och en hemsk sjukdom att gå igenom. Michael J. Fox sätta ett ansikte med sjukdomen för några år sedan när denna unga skådespelare (30 vid den tiden) kom ner med den här gamle mannens sjukdom. Andra noterbara nämner ur historien omfatta stora boxaren Mohammad Ali. Detta är en hemsk sjukdom att få diagnosen, och visar att ett uns av förebyggande är värt ett kilo bota. Kom ihåg, jag är ingen läkare eller vårdpersonal. Varken jag eller dessa rekommendationer är avsedda att behandla, förebygga eller bota någon sjukdom.
1.
Eliminera alla konstgjorda sötningsmedel ur kosten. Konstgjorda sötningsmedel är syntetiska kemikalier som råkar vara väldigt söt, och inkluderar aspartam (Nutra Sweet) och sukralos (Splenda). De råkar också göra andra saker eftersom de inte är naturliga och din kropp var aldrig rustade att hantera dem. Aspartam i synnerhet är ett nervgift och kan påverka hjärnan och nervsystemet, och kan bidra till sjukdomar som Parkinsons. Så inga fler diet läsk, dricksvatten i stället är ett bra substitut.
2.
Motionerar regelbundet. Bland andra hälsomässiga fördelar, inklusive viktminskning och bättre hjärthälsa, regelbunden motion kan förebygga Parkinsons sjukdom. En studie rapporterade om www. neurology. org visade att män och kvinnor som motionerade regelbundet var mindre benägna att utveckla Parkinsons, och män som började utöva ett träningsprogram under studien hade en lägre risk jämfört med dem som aldrig igång. En sammanfattning av denna studie kan hittas här: http://www. ncbi. nlm. nih. gov/pubmed/15728289? dopt=Abstract
3.
Undvik bekämpningsmedel, växtgifter och andra kemikalier. Dessa kemikalier kan påverka kroppens kemi och potentiellt leda till Parkinson eller andra sjukdomar. Det bästa sättet att undvika dessa för de flesta människor är att äta ekologiska livsmedel. Frukt och grönsaker som inte produceras med bekämpningsmedel och herbicider eller andra kemikalier och gräs, ekologisk kött är bra för folk kost, särskilt om de vill undvika Parkinson.
4.

Sluta dricka pastöriserade mjölken. En annan studie från www. neurology. com visade att män som drack 1-2 glas per dag av pastöriserad mjölk kunde fördubbla sin risk för Parkinsons senare i livet. Obehandlad mjölk på andra sidan är en superfood. Denna studie gjordes på pastöriserad mjölk, som band den om många av dess näringsämnen. Raw har hela fet mjölk många näringsämnen i den som hjälper dig ner i vikt, och bygga en sund kropp. Gör en Google-sökning för att hitta mjölk i ditt område.
5.
Avgifta regelbundet. Rensar ut ditt system är ett bra sätt att ta bort många av de gifter från kroppen. Dessa gifter har potential att orsaka många olika sjukdomar samt har beröva dig din energi och göra dig upp i vikt. Dual-Action Cleanse är en bra produkt som hjälper rengöra alla tre av de större organ: kolon, njurar och lever. 30 dagar för rengöring 2-4 gånger per år är en bra sätt att minska dina chanser att Parkinsons.

Tips och varningar


 • Försök inte göra allt av dessa på en gång. 2 eller 3 som mest och lägg sedan till en mer per vecka tills du har tagit med dem alla. Klippa ut konstgjorda sötningsmedel och börjar träna bör komma först, och sedan äta ekologiska produkter, då obehandlad mjölk, och slutligen en detox.
 • Kom ihåg, jag är ingen läkare. Jag försöker inte att diagnostisera, behandla eller någon sjukdom. Och dessa livsmedel och produkter som inte är avsedda att behandla, förebygga eller bota någon sjukdom. Med det sagt, lycka till dig, och vara friska.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.