hem rättsmedel för avkalkning

Urkalkning är ett problem i samband med ben i kroppen, i synnerhet med tänderna. Urkalkning är förlusten av kalcium i skelettet, som försvagar dem och lämnade dem mer benägna att bryta eller utveckla abscesser. Osteoporos kan orsakas av avkalkning. Varken tillstånd är oåterkalleligt om behandlingen påbörjas tidigt, och du kan vidta åtgärder innan urkalkning börjar för att undvika det helt och hållet

Orsaker

När för mycket plack byggs upp på din tandemaljen, börjar avkalkning. Det är vad som orsakar hål i tänderna bildas. Orsakerna till benskörhet är inte helt kända, men det händer när benet, som främst består av kalcium, börjar förlora sin massa.

Tecken på Karies

Hål kan oftast först ses som vita fläckar på tandemaljen. Detta är en indikation på att urkalkning har börjat. Du kan också börja uppleva tandvärk eller ilningar i tänderna, som båda är indikatorer på att urkalkning process har inletts i tänderna.

Förebygga karies

God munhygien är den bästa förebyggande av urkalkning i tänderna. Du bör borsta tänderna och använda tandtråd mellan dem två gånger om dagen. Försök att göra detta efter måltiderna och du kommer att bidra till att undvika eventuella Ansamling av plack. Om ditt problem är tandvärk, försöka ta en matsked squash fröolja på morgonen.

Tecken på osteoporos

Osteoporos tänds gradvis och inte framgår tillräckligt tydligt. Men när den urkalkning har påverkat dina ben kan du märka ryggvärk (detta kan orsakas av kotfrakturer), förlust av höjd, slumping kroppshållning eller benbrott. Tyvärr, om dessa tecken visar sig, är din osteoporos i ett avancerat stadium.

Förebygga benskörhet

Den bästa hem rättsmedel för osteoporos är att förebygga det genom att göra att du tar in tillräckligt med kalcium genom hela livet. Mjölkprodukter är en bra källa till kalcium, men du kan också få det från mandlar, broccoli, spenat och andra livsmedel. Du bör också se till att du nog få D-vitamin dagligen och motionera regelbundet. Ta minst 400 IE varje dag, enligt Mayo Clinic. Viktbärande övningar och övningar inverkan hjälpa dina ben växer sig starkare, vilket bidrar till att göra dem resistenta mot benskörhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.