hur du tar bort glasögonduk krackelering

Krackelering hänvisar till små repor som visas på linser glasögon som är täckt med ett icke-reflekterande beläggning. Även icke-reflekterande beläggning reducerar effektivt strålkastare bländning och hjälper till att minska belastningen på ögonen för datoranvändare, orsakar det också linser för att smeta och vurm enkelt. För att ta bort glasögonduk krackelering, måste ytan av linsen vara återuppstod med icke-reflekterande beläggning av en optiker. Detta kan göras på tre olika sätt
1.
Spraya icke-reflekterande beläggning på. När du tar din defekta linser till en optiker, kommer han att ta bort den gamla beläggningen och spraya ett nytt lager på. Efter att ha placerats under hög värme under en viss tidsperiod, kommer de nya icke-reflekterande beläggning hårdnar och därefter hålla sig till linsen, och dina glasögon kommer att vara som ny igen.
2.

Använd ett vakuum ansökan. Om din optiker inte spraya en ny beläggning på ditt objektiv, kan han besluta att tillämpa ett vakuum ansökan i stället. I denna metod är linsen placeras inuti en maskin, överdragen med en speciell vätska och utsatt för intensiv värme. Som ett resultat kommer ett tjockt lager av nya icke-reflekterande beläggning ger en utmärkt täckmantel för den gamla linsen.
3.
Använd en tillverkningsprocessen. Om ditt objektiv verkar vara skadad bortom reparation, till din optiker får använda en tillverkningsprocessen återuppbygga linsen själv. Den nya beläggningen kommer att byggas in i linsen materialet så att de icke-reflekterande beläggning är jämnt fördelad över hela linsen. Även om detta är den dyraste sättet att ta bort krackelering från en glasögonduk, det är också det mest effektiva sättet att förhindra krackelering från att hända igen.

Tips och varningar


 • Försök inte att ta bort glasögonduk krackelering själv eftersom du får permanent skada ytan på linsen. Detta är glasögonduk reparera kräver sakkunskap från ett optiker.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.