hur till komma fri särskilda behov barnvagnar

Gratis särskilda behov barnvagnar finns till låginkomstfamiljer som är i behov, men inte kan köpa en. Kontrollera stegen nedan för att ta reda på hur man får en att använda så länge det behövs, gratis
1
Kontrollera Disability. gov webbplats-
Det finns en lista över statliga och ideella organisationer som arbetar i samverkan med tekniska hjälpmedel att tillhandahålla ett brett spektrum av medicinska hjälpmedel, inbegripet särskilda behov barnvagnar för barn med funktionshinder, gratis. .
2
Kontakta Durable medicinteknik-företag i din stad-
Flera av dessa medicinteknik-företag med särskilda behov barnvagnar på plats, om inte, kan du begära att släppas ut på en väntelista tills en blir tillgänglig. Poster såsom adaptiv barnvagnar, rullstolar manuell och andra hjälpmedel teknologiska produkter doneras till dessa utrustningar företag, de kommer att rengöra, reparera och gärna lån dem ut till funktionshindrade vuxna och barn så länge behövs. Det finns ingen avgift för användning av de produkter, men de flesta DME företag kommer ut en liten avgift om särskilda behov barnvagnar och andra stolar rörlighet kräver några reparationer.
3.
ansöka om ekonomiskt bistånd för en specialiserad sittvagn från påsk Seals stiftelse genom att fylla i deras online-ansökan om finansiering. Vara beredda att tillhandahålla bevis på inkomst under ansökningsprocessen. En mindre avgift kan krävas, betalas direkt till säljaren för leverans av särskilda behov barnvagnen.
4.
Kolla på nätet för nationell Hjälpmedelsinstitutet centrum för återanvändning för att hitta platser i ditt område av staden. Dessa centrum har en omfattande databas över företag som donerar adaptiva barnvagnar och andra hjälpmedel rörlighet till föräldrar med funktionshindrade barn.

tips och varningar


 • [u00A9 2010 Katherine Williams]-Artikel reproduktionen i helt eller delvis är förbjudet

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.