rensar akne ansikte breakouts naturligt

Om du vill rensa akne ansikte breakouts naturligtvis behöver du inte leta länge. Naturliga akne rättsmedel finns tillgängliga i ditt eget kök! Skapa din egen akne behandlingar hem botemedel har aldrig varit enklare. Här är några ekonomiskt och effektivt alla naturliga akne behandlingar för att hjälpa dig att eliminera möta akne
1.
Drick minst 8 till 10 glas vatten om dagen. Dricksvatten kommer att hjälpa spola gifter som orsakar akne ur ditt system och hjälper att rensa din hy. Vatten hjälper också dina celler förnya och föra vidare goda näringsämnen.
2.
Massera ditt ansikte med hud av en citron. Citronsaft hjälper till att minska möta acne genom att döda de bakterier som orsakar akne. Att hålla din hud bakteriefria håller akne under kontroll.
3.
Gnugga en vitlöksklyfta på din acne så att de försvinner. Även om denna metod kan vara illaluktande, hjälper det verkligen att rensa akne ansikte finnar snabbt.
4.
Ge dig själv en helt naturlig akne ansiktet. Gör en blandning med vinäger och salt. Använd bara tillräckligt ättika att slå på salt i en pasta. Tillämpa detta på ditt ansikte och vänta cirka 30 minuter. Skölj med varmt vatten och klappa torrt med en mjuk handduk.
5.
Ansök aloe vera juice till din ansiktsbehandling akne med en bomullstuss. Aloe vera hjälper inte bara klara upp akne men stöd i den läkande process.

Tips och varningar


 • Använd alltid en ny handduk varje dag när man försöker få bli av med akne ansikte. Detta kommer att försäkra att du inte kommer att reinfecting dig med bakterier från en gammal handduk.
 • Förvara alla ansiktsbehandlingar akne borta från ögonen. Om kontakt uppstår, skölj med kallt vatten. Om irritation kvarstår, kontakta läkare omedelbart.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.