hur du kan få ett slut på din snarkning med snarkning bistånd

Snarkning är inte något man kan bortse från hela ditt liv-det måste åtgärdas för att du ska leva ett hälsosamt Du ska inte behöva leva med din snarkning problem, och varken bör din partner "sömn liv. ". Du behöver inte leva med din snarkning längre eftersom det finns olika tips och metoder som du kan göra för att minska eller helt eliminera din snarkning skick.

När du hittat orsaken till din snarkning problem så är du redo att bota den
1.
Säg din snarkning är inte att den låga kvaliteten på luften i ditt hushåll. Känner du dig stoppade upp hela tiden och ständigt blåser näsan? Om så är fallet, kan du köpa en luftfuktare eller avfuktare för att du ska andas mer tydlig. Om luften i ditt hus är för torr kan du ha en överbelastad näsa så att du måste andas om din mal. Andas genom munnen när de sover ökar risken för snarkning säkert. När du kan andas genom näsan, din mun förbli stängda (förhoppningsvis) så att du måste glida in i drömmen land utan att du behöver oroa dig för din snarkning längre.
2.
du enkelt kan ändra sovställning när man försöker sluta snarkning. Om du sover på rygg kan du träna dig själv att sova på sidan med en tennisboll fäst din tröja. Om du rullar över på en tennisboll kommer du omedelbart att känna sig obekväma och rulla tillbaka på din sida. Med tiden kommer du att var undermedvetet på din sida på grund av rädsla av rullande på ryggen implanteras i huvudet.
3.
En kontur kudde hjälper position huvudet vid rätt nivå för att maximera din andning kapacitet. Inte bara bör din kropp vara i rätt läge under sömn (på din sida), men huvudet måste vara på rätt nivå.
4.
Gå ner i vikt kommer också att minska din risken för snarkning på en nattlig basis. Ju mindre hals fett du har desto mindre är risken att snarka. En hälsosam kost och motion rutin kommer att få dig i bättre form både mentalt och fysiskt-och få dig att snarka mindre och mindre ju längre tiden går
5
Försök undvika alkoholkonsumtion och rökning. . så mycket som möjligt (detta betyder för passiv rökning också). Undvik sömntabletter och antihistaminer eftersom de slappna av nackmusklerna för mycket-som sedan kan orsaka snarkande ljud. Undvik mjölk innan sängen också eftersom mejeriprodukter kan minimera slem töms därför har du en slem-fyllda hals som kommer att leda till att du snarka.
6.
Nässprayer, nasala band och remmar hakan är också effektiva metoder när de försöker eliminera din snarkning. Dessa behandlingar är billiga och kommer att arbeta fler gånger då inte också. Om du är skeptisk, ge en eller alla ett försök och se var din snarkning står efter en vecka. Om du försöker alla dessa metoder, bör din snarkning botas inom ett par veckor. Om inte bör du överväga att tala med en läkare för att avgöra exakt vad som orsakar din snarkning problem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.