hur man kan förstå snarkning orsaker och botemedel

En person som snarkar är inte den bästa personen att vara runt när dess sängdags som är säkert. Om du sover bredvid en person som snarkar så du vet hur stressigt och jobbigt det kan vara. Ni vet också att om du inte hinner vila ut ordentligt under natten din produktivitet nivå under dagen kommer att vara mycket låg. Du ska veta att du inte behöver leva med någon som snarkar. Tiden för handling är nu mot din partner.

Du kan gå så långt som att säga att ett par intima liv kan förstöras av snarkning. Om en av parterna finner snarkning outhärdlig då de kan sova i ett annat rum, är det svårt att ha relationer när två människor skiljs åt av väggar. Snarkning kan vara ganska bördan om nödvändiga åtgärder inte vidtas för att säkerställa att personen stannar snarkning och de kan återuppta sina intima arbetsuppgifter med sin partner
1.
Det finns olika nivåer av snarkning egentligen. En måttlig snorer kan helt enkelt vända och deras snarkningar kommer att upphöra. Det finns människor som snarkar gillar grizzlybjörnar också. Denna typ av högljudda snarkningar kommer inte botas med om på sin sida -. . Mer drastiska åtgärder måste vidtas
2
Orsaken till snarkning är ett hindras luftpassage på baksidan av hals och näsa i grunden. När kroppen sover, kommer musklerna i kroppen slappna av, liksom musklerna i svalget. Som luften går in och ut ur lungorna genom näsan och halsen därmed orsakar hindret som blockerar luftvägarna.
3.
Det finns många skäl till varför en person snarkar som omfattar allt äldre, ökar i vikt, förstorade tonsiller och polyper, allergi, bihåleinflammation, astma, sova på rygg, dricka alkohol innan sängen och rökning. Rökning och gå ner i vikt kan är något du kan styra genom shier viljestyrka och beslutsamhet. Du kan också tvinga dig själv att sova på sidan istället ryggen genom att bifoga en tennisboll på skjortan.
4.
Typ II diabetes, högt blodtryck, hjärtsjukdomar, hjärtattacker och stroke kan alla förekomma i de individer som struntar i sina långsiktiga, svår snarkning problem. Detta anges inte att skrämma dig men det är bara sanningen. Sömnapné är ett vanligt symptom på snarkning. Oförmågan att andas ordentligt kommer att orsaka en person att vakna ofta under natten, så de kan andas igen. Detta kan hända många gånger och den person som kommer har inget minne av vad som hände under deras tid i sömn. Personen kommer sedan att drabbas av sömnighet under dagen.
5.
Om du inte förstår varför du fortfarande är snarkning efter att alla behandlingar har tagits (förutom kirurgi) så är det klokt tala med en läkare. Du kanske måste ha en medicinsk åtgärd göras för att fi x snarkning problem. Detta är en sista utväg så innan du tror att operationen först, inte. Kirurgi är dyrt och det kan visa sig att operation behövdes inte i första hand och andra förebyggande åtgärder kunde ha vidtagits.
6.
Over-the-counter behandlingar har inte forskat grundligt i nuläget. Nasal strips är en beprövad behandling för att hjälpa de som lider av snarkning. Allt du behöver göra är att placera remsan över näsryggen och låta nasal band gör resten för arbetet. Försök också en kontur kudde för att hålla huvudet på rätt nivå så att du inte sover med munnen öppen.

tips och varningar


 • Snarkning kan övervinnas om du är villig att prova olika metoder för behandling.
 • Aldrig tror att du kan inte laga något som är "fel" med dig, eftersom du kan.
 • Du måste närma sig varje hinder (t. ex. snarkning) med en positiv attityd eftersom tänka positivt leder till positiva resultat.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.