icke-invasiv ryggsmärtor behandling

Enligt Mayo Clinic, fyra av fem personer i USA får ont i ryggen under sin livstid. Det är en av de främsta skälen människor sjukanmäla att arbeta. Hem behandling och uppmärksamhet på rätt kroppens rörelser kan läka de flesta ryggsmärtor inom ett par veckor

kyla /värme Therapy

Kall eller is förpackningar tillämpas på ryggen kan stoppa inflammation och svullnad av en återhållande verkan på blodkärlen. Värme kan lindra smärta och spända muskler, särskilt i de inledande skedena av smärta.

Läkemedel

Receptbelagda och receptfria smärtstillande lindra inflammationen som din rygg läker. Dessa inkluderar analgetika, antiepileptika, tricykliska antidepressiva och opioider.

Motion

Övning, inklusive stretching, styrketräning, böjning och aerobisk aktivitet, förbättra funktion, beroende på källan till din ryggsmärta. Sjukgymnaster kan lära dig vilka övningar kommer att stärka din kärna och minska risken för framtida skada.

Back Support

En ryggstöd eller svankstöd plagg stöder din mage och tar del av lasten av din rygg, förbättrar hållningen och begränsar rörelse. Det är bäst att använda ett stag periodvis under flera timmar varje dag.

Elektrisk stimulering

Många har funnit lindring med hjälp av transkutan elektrisk nervstimulering (TENS), som skickar en liten elektrisk ström längs nervbanor.

Spinal Manipulation

kiropraktorer, sjukgymnaster och osteopater kan tillämpa inflytande och kraft tillbaka leder för att justera ryggraden och återställa rörlighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.