skin tag bort med ricinolja och bikarbonat

Hud-taggar är små, godartade svulster i huden som ser ut som namnet antyder "en tagg. De är fastsatta i ena änden och lock. Medan de kan indikera hjärt-frågor i allmänhet hud taggar är helt ofarliga och inte tecken på ett större hälsoproblem. De är dock allmänt betraktas som kosmetiskt obehagliga, och de kan tas bort naturligt, hemma, med ricinolja och bikarbonat i de flesta fall

Funktion

Genom att blanda Ricinolja och bakpulver tillsammans, du bildar en pasta som kommer att kväva huden. Du kan hålla pastan på plats längre genom att också täcka taggen med ett plåster.

Tidsplan

Denna behandling tar cirka 15 dagar. Du behöver använda pastan på huden taggen tre gånger om dagen.

Effekter

Du kommer inte att se några effekter i början. Efter ungefär en vecka, kanske du märker att taggen är brunaktig eller skrumpna.

Överväganden

Hud-taggar kan tyda på problem med cirkulationen. De är vanliga hos människor som har diabetes. Kontrollera med din läkare för att kontrollera att din hud taggar är inte ett tecken på ett större hälsoproblem.

Varning

Klipp inte huden tag på en gång det börjar se "sjuk". Denna typ av "badrum kirurgi" kan leda till allvarliga infektioner. Bara hålla med ricinolja och bikarbonat tills det faller av.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.