vad som definieras som en visceral muskelkramper?

Visceral muskler, även känd som glatt muskulatur, hänvisar till den cirkulära mönstrade musklerna ligger i det inre väggarna i blodkärl, de bronchioles i lungorna, eller andra ihåliga strukturer i organ som mag-tarmkanalen

muskelspasmer Definieras

En muskel spasm eller kramp hänvisar till ofrivillig sammandragning av en muskel och skiljer sig från en ryckning, vilket kan observeras flyttar under huden. En spasm kommer vanligtvis plötsligt, löser relativt snabbt och många gånger är åtföljd av smärta.

Orsaker av muskelspasmer

Orsaker till muskelspasmer varierar beroende på vilken del av anatomin är inblandad. Exempelvis i skelettmuskulatur, är den vanligaste orsaken överanvändning, trötthet och uttorkning. Men i de djupare viscerala muskel, spasmer uppstå på grund av irritation i rörelse genom den ihåliga fartyget, som i förbigående en njursten. Kolik symptom är ett annat exempel på visceral muskelspänningar.

Diagnos av visceral Kramp

Efter en läkarundersökning och titta på din historia, kommer din läkare att försöka fastställa orsaken till spasm, som kan kräva ett blodprov. När det gäller smärta i samband med njur-eller gallsten, narkotika för sveda och anti-illamående mediciner kan förskrivas.

Behandling

Behandling av visceral eller släta muskelspasmer helt beror på den underliggande orsaken till problemet. Muskelspasmer kommer troligen att upphöra när du passerar en njursten, till exempel, och ytterligare behandling inte skulle anges.

Försiktighetsåtgärder

Visceral muskelspasmer, särskilt när de åtföljs av långvarig smärta, kan tyda på allvarliga bakomliggande sjukdomar och bör behandlas av läkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.