alternativ testosteronbehandling för män

Minskad testosteron är ett problem för många män, särskilt de i 40-årsåldern och 50-talen. Män som vill behålla en hälsosam nivå av testosteron har flera alternativ. Vissa är enkla, och vissa är mer extrema. Men alla ger löften om att bygga hälsa, muskelmassa och libido

Dietary Förbättringar

Börja med din kost. Konsumera friska mängder protein minst tre gånger dagligen Detta protein bör inte låg fetthalt. Gräs ekologiskt kött är den bästa källan, men nötter och frön, ägg och mejeriprodukter är alla bra källor, liksom. Fettsnål kost är till skada för produktionen av testosteron.
Undvik behandlad kemikalier och plast. Dessa kemikalier tenderar att agera som östrogen i kroppen och arbeta mot testosteron. Minimera förbrukningen kommer att hjälpa kroppens hormonbalans. Bearbetade plast tenderar att vara de värsta, och livsmedel och vätskor som kommer i plastförpackningar eller flaskor bör undvikas.

Motion

styrketräning kan vara till stor hjälp i att stimulera testosteron, samt muskel. Fem uppsättningar med fem repetitioner av tre till fem övningar tre dagar i veckan är tillräckligt ställe att börja. Börja inte ut alltför hårt. Bli skadad kommer inte att hjälpa din testosteron produktion.

Tillägg

Det finns ett antal av kosttillskott på marknaden som naturligtvis kan öka din testosteron. Dessa är oftast vitamin och mineral blandningar eller växtbaserade blandningar. Bland de vanligaste är ZMA, tribulus och maca. ZMA är en blandning av zink, magnesium och vitamin B-6 som, när det tas innan säng på fastande mage, kan öka produktionen av testosteron.
Tribulus och maca är örter som också ökar produktionen av testosteron. De bör konsumeras med mat under hela dagen.

Hormonbehandling

Hormonbehandling är ett alternativ. Behandling finns i olika former, bland annat hormon ämnen såsom DHEA, krämer och även injicerbara steroider. Hormonbehandling är extremt effektiv, men är en mycket exakt vetenskap, som du behöver för att slås på och av på rätt sätt. Det bör inte försöka utan överinseende av din licensierade hälso-och sjukvård utövare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.