handikappförmåner i Florida

Enligt statens officiella hemsida, över 690. 000 medborgare i Florida är mottagare av invaliditetsförmåner, vilket resulterar i mer än 7. 700 miljoner dollar i kontanter förmåner fördelas för att hjälpa funktionshindrade medborgare med kostnaden för boende, mat och andra förnödenheter. I Florida, hanterar Division of Disability Beslut som alla ansökningar om invaliditetsförmåner med ett team av statligt anställda. Flera krav på patientjournaler och samråd skall uppfyllas för en person att vara berättigade till bidrag för funktionshinder.

Division of Disability Bestämning

Florida Avdelningen för Funktionshinder Beslut som sysselsätter över 800 federalt finansierade statligt anställda för att hantera funktionshinder fordringar , distribuera kontantförmåner och ordning journaler, samråd och undersökningar. För att fastställa rätt till handikappersättning ska institutionen ha läkare rekommendationer och medicinska journaler för att stödja ett påstående. Avdelningen arbetar även med utbildade läkare som är att skapa ytterligare samråd om specifika sökande när rätten är inte klart. Utöver sina uppgifter att fastställa stödberättigande och fördela medel, är avdelningen för funktionshindrade Beslut som ansvarar för övervakningen av den statliga handikappbidrag budget och följa lagar och förordningar.

ansöker om förmåner

Florida medborgare kan ansöka om handikappersättning genom federala socialförsäkring och Supplemental Security inkomst program eller staten Medicinskt behövande program. De sökande bör lämna in sin första ansökan om förmåner vid invaliditet på deras lokala social trygghet byrå som sedan vidarebefordrar ansökan till Avdelningen för Funktionshinder bestämningar. Efter berättigande har bestämts i den avdelningen är påståendet tillbaka till Social Security Administration för ett slutligt avgörande, varvid fördelarna kan börja delas ut. De som är godkända måste genomgå regelbundna tester för att fastställa fortsatt behörighet. Det är viktigt att varje enskild person som får invaliditetsförmåner kontakta sin lokala social trygghet kontor eller Avdelningen för Funktionshinder Fastställande kontoret så snart som möjligt vid eventuella ändringar som kan påverka hans förmåner status, inklusive en återgång i arbete.

Lokalkontor

Frågor om handikappersättning behörighet eller fortsättning kan riktas till en av Avdelningen för Funktionshinder Fastställande många lokala kontor runt om i delstaten Florida. Den huvudsakliga filialen är belägen vid Institutionen för Hälsa kontor i Tallahassee. Andra lokala kontor finns i Jacksonville, Miami, Orlando, Pensacola och Tampa. För en fullständig lista över kontor med kontaktinformation, gå till www. doh. state. fl. us.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.