hur man använder olivolja som en fuktighetskräm

Olivolja är utmärkt för huden! Européer använder det för mer än bara matlagning! Grov, röda eller rå fläckar på hud kommer att suga i naturens ingrediens lämnar du efter mjuk och strålande! Här är hur man gör det utan att själv känna sig som en sallad
1.
Hitta en bra "betyg" olivolja. Enligt min erfarenhet av att använda en olivolja med en grönare nyans, i motsats till gul, är bättre på huden. Leta efter första kalla trycker extra virgin olivolja.
2.
Fyll en liten sprayflaska kvart full av olivolja och tillsätt vatten. Fyll inte flaskan till toppen. Du måste lämna utrymme för att skaka det upp. Du kanske vill lägga till en droppe eller två av lavendel eller pepparmynta olja. Detta har en fin doft till det och får dig att känna mindre som en sallad.
3.
Var försiktig med väldoftande olja. Dessa är starka så att du inte behöver mycket. Börja med bara en droppe eller två. När det gäller pepparmintolja, hålla sig borta från avgrunden och ditt ansikte. Peppermint pirrar lite och inte på ett bra sätt söder om gränsen. Om du vet vad jag menar.
4.
Sätt sprayflaska i din dusch. Efter varje dusch klappa torrt. Spray huden med olja blandningen och gnugga in Gå inte galen, på lilla räcker långt. Du måste genom en mantel på eller gå runt "alla naturliga" i 15-20 minuter tills huden absorberar oljan.
5.
Nu när din kropp är återfuktad, låt oss tycker om ditt ansikte. Jag vet, jag vet. Att sätta någon form av olja på ditt ansikte låter tokigt. Det är inte. Olivolja täpper inte till porerna och vissa oljor löser andra oljor. Detta skall tillämpas på natten och bara använda en blandning av olivolja och vatten, inte väldoftande oljor. Du kanske vill hålla en annan liten sprayflaska på ditt badrum handfat eller använda en av dessa behållare resor schampo.
6.
För ansiktet, 1 msk olivolja och fyll med vatten. Innan du använder detta i nästa steg, behöver du sammandragande?
Go naturligt! Klipp en citron kil som du gör för en iste och gnugga den i ansiktet. Nu är du redo att återfukta!
7.
Efter duschen, om du har en sprayflaska, spritz ansiktet och gnugga i. Om du använder en icke-spray behållare, helt enkelt ta en bomullstuss, mätta den med olja och vatten och borsta av i ansiktet. Detta är bra för anti åldrande och rynkor. Var inte rädd! Inte alla oljor är dåliga och din hud är ständigt kämpar med dig genom att producera sina egna naturliga olja som vi skala bort med tvål och tillverkade produkter.
8.
Resultatet? Mjuk tacksam och klar hud. Ingenting över disk fungerar bättre. Om du har en äldre person i ditt liv uppmuntra dem att använda detta på sina armbågar, händer och fötter. I deras fall skulle det vara bäst att tillämpa i sängen eller på soffan efter badet. Vi skulle inte ha dem glider runt i badrummet!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.