hur man behandlar en tånagelsvamp

Svampinfektion spik infektioner eller tånagelsvamp är ett mycket vanligt och fula villkor som uppskattas effekt upp till 30 miljoner människor enbart i USA.

Om det upptäcks tidigt på tånagelsvamp är relativt lätt att bota. Men tyvärr ju längre du väntar, desto svårare blir det att bli av med tånagelsvamp.

Med tiden kan en spik som har smittats med tånagelsvamp kommer att tjockna och bli smulig. Och den tidigare tydliga och frisk nagel kommer successivt ta på en ful gul eller brun färg.

Men det finns hopp även för de mest fula nagelsvamp och denna artikel om hur man behandlar en tånagelsvamp hjälper dig att komma igång
1.
gå barfota när det är möjligt. Detta gör att dina fötter till luft ut och hjälper till att hålla dem torra. Svamp tenderar att frodas i en mörk och fuktig miljö så det är bäst att hålla fötterna så torr som möjligt.
2.
Håll naglarna prydligt klippta och se till att sterilisera nageln hårklippningsmaskiner att undvika att sprida tånagelsvamp.
3.
Ansök vit ättika för att dina tånaglar. Bara blöt en tops i ättika och tillämpa den på toppen och botten av spik. Detta måste ske minst två gånger om dagen och efter ditt fotbadet.
4.
Blötlägg dina fötter. En gång om dagen blöt dina fötter för ca. 30 minuter i en balja med hett vatten som du har lagt till en kopp och en halv salt. Detta bidrar till att döda tånagelsvamp alla snabbare.
5.
Använd en hårtork för att torka fötterna efter dusch och fotbadet.
6.
Ta
kokosolja.
Kokosolja är ett läkemedel mot svampinfektion som hjälper att döda tånagelsvamp inifrån och ut. Dosering är 1 TBS. tas tillsammans med varje måltid och en annan TBS. före sänggåendet.
7.
skärs ned kraftigt eller eliminera socker ur kosten. En stark färg har visat sig finnas mellan candida eller jäst överväxt och tånagelsvamp.

Tips och varningar


 • tånagelsvamp kan vara mycket svåra att bli av med. På grund av detta är det oftast en bra idé att fortsätta din nagel behandlingar för ca. 6-12 månader.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.