hur man får gikt behandling som verkligen fungerar

Gikt har funnits i minst 2000 år och är en av de äldsta sjukdomar som människan känner till. Det brukade kallas "sjukdomen av kungar" eftersom det oftast plågas välbärgade män som alltför hängiven i rika mat och dryck. Vad är gikt kanske du undrar? Gikt är en form av artrit utlöst av höga nivåer av urinsyra, en restprodukt som bildas vid nedbrytningen av puriner. Vissa livsmedel, inklusive orgel kött, är rika på puriner. Mindre belopp finns i allt kött, fisk och fågel. Gikt orsaker svåra attacker av smärta, rodnad och ömhet runt leden. Ni kanske undrar vad som orsakar smärtan. Urinsyra löser oftast i blodet och passerar genom njurarna i urinen. När den når höga koncentrationer kan det bilda needlelike kristaller som ansamlas i vävnader nära leder ofta leden mellan stortån. Sedan hugg i vita blodkroppar utlösa en inflammatorisk reaktion. Ja nu vet vi alla vad som är gikt, hur länge det har funnits hos människa, och vad som orsakar smärtan? Nu vill vi verkligen vet vad det behandling för denna sjukdom som är hela vår viktigaste fråga. . . . . . . . . . . . . . . . ?
1.
Ta en anti inflammatorisk vid första tecken på symtom. Ju längre du väntar desto mindre effektiv medicinering kommer att vara till att stoppa smärtan.
2.
Tillämpa en kall pack eller ett par isbitar insvept i en handduk för att den drabbade leden. Ansök kallt i ca 20 minuter, vänta 20 minuter, sedan ansöka på nytt. Upprepa så ofta som behövs för att få lindring.
3.
Steroider injiceras i en led brukar lindra smärta i flera timmar eller mindre, och de är i allmänhet fria från biverkningar.
4.

Colchicines, en oral anti inflammatorisk medicin kan minska smärtan. Varning för denna medicinering orsakar svåra kräkningar, illamående, diarré och andra biverkningar. Mina åsikter prova först den andra behandlingar innan du försöker denna medicin. Jag är inte helt förtjust att ha alla dessa biverkningar.
5.
Att förhindra gikt kan du ta Probenecid (Benemid, Probalan) är en receptbelagd medicin som ökar njurarna förmåga att utsöndra urinsyra syra
6.
tar också, Allopurinol, (Aloprin, Lopurin, Zyloprin) tas dagligen för livet. Också lägre urinsyranivåerna genom att blockera sin produktion.
7.
Nu för oss som gillar att dricka alkohol. Drick bara måttligt, dricker inte överdrivet alkoholintag. Anledningen till att det också ökar urinsyra.
8.
Som jag nämna att undvika innan stora mängder eller puriner. Orgel kött som lever, hjärna, njure, bräss och är särskilt hög i puriner. Så är sardeller, sill och makrill
9.
Gå ner i vikt långsamt inte en Crash Diet. Anledningen till detta är att dieter som kraftigt begränsar kalorier leder till laktacidos. Som försämrar möjligheten för njurarna att utsöndra urinsyra. Personligen har jag känt folk att det stortån skada eller om det leder in där kroppen värker och de i en mycket ung ålder med den typen av symptom. Detta är anledningen till att jag skrev den här artikeln för dig kan vara medveten om gikt.
10.
All smärta som du kan ha på stortån eller någon del i lederna se en läkare först innan du försöker något av detta rättsmedel. Ett enkelt blodprov kommer att avgöra om du har gikt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.