hur man har yngre hud

Det finns många sätt att få yngre hud. Många aspekter av vår livsstil påverkar kvaliteten och tonen i vår hud över hela kroppen-på vårt ansikte, kropp, armar, händer, ben och verkligen överallt. Denna artikel är en sammanfattning av några effektiva sätt att få yngre hud
1.
Valet av livsstil kan hjälpa dig att få yngre hud. Det är viktigt att avstå från överdrivet bruk av alkohol och helt avstå från att röka eller använda tobak.
2.
Försök att öva maxim allt med måtta. När vi går till ytterligheter, påverkar det vårt totala hudens kvalitet. Till exempel, om man arbetar ute i det kalla vädret en hel del, kommer det att påverka i hög grad deras hud kvalitet.
3.
Motion och driva hälsa och friskvård ha yngre hud. Motion frigör endorfiner, som är naturlig läkning agenter. Dessa endorfiner ökar faktiskt hudens kvalitet.
4.
Var varsam med din hud och kropp. Använd makeup med måtta. Tvätta ansiktet med en mild tvål (som Dove) två gånger om dagen max med ljummet vatten, inte hett vatten. Undvik extrem lotioner för ansiktet. Försök att använda en hudkräm som är mild och rekommenderas av dermatologer.
5.
Få gott om sömn. Undvik starka drycker som koffein kaffe, läsk, energidrycker och naturligtvis alkohol.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.