hur man kan förhindra gasbildning med naturmedel

Oavsett om du kallar det gasbildning, gas, fart, bryta vind, Skär osten, rippa en, Toot eller passerar gas, innebär det en leende skola barn och ett fniss. Av någon anledning är det roligt, om du inte är en som lider av smärtsam och potentiellt pinsamma väderspänning. Du kan undvika bönor kvällen innan ett stort möte eller inte äta kål eller broccoli rätt före ett datum eftersom du vet vad som ska hända och chansen att du inte kommer att ha en hund runt att skylla det på. Tja, du har verkligen inte att skicka vidare dina favoriträtter längre.
1.
Ta 1 tesked Aloe Vera efter varje måltid. Aloe Vera hjälper till att neutralisera gasen. Aloe Vera finns i gel och juice form på hälsokostbutiker, naturlig apotek och online.
2.
Brew fänkålsfrön te. Drick ditt te fänkålsfrön medan du njuter av din favorit gasfyllda livsmedel. Fänkålsfrön te kommer att eliminera flatulens då den neutraliserar komplexa sockerarter som orsakar gas.
3.
Ta aktivt kol. Aktivt kol absorberar gaser som orsakar komplexa sockerarter. Aktivt kol finns i piller eller kapselform på naturliga apotek och online. Blanda inte ihop detta med den typ som säljs i djuraffärer. Aktivt kol i djuraffärer är inte gjord för att användas som livsmedel.
4.
Tillsätt ca 1 tsk fänkålsfrön till kokvattnet när man gasig livsmedel som broccoli, bönor och kål för att minska eller eliminera flatulens.

Tips och varningar


 • Prova varje naturläkemedel en efter en att se vilket som fungerar bäst för dig

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.