hur man odlar afro hår snabbare

Hår texturer varierar, och växande tips som fungerar för en typ av hår inte alltid fungerar på en annan. Vissa afroamerikaner hantera långsam hårväxt. Men det finns sätt att växa afro hår snabbare. Det viktiga är att veta hur man korrekt vård för afro hår, och utrustad med en hälsosam livsstil, som bidrar till hälsosamma, längre hår. Överväg knep och tekniker för att främja tillväxt
1.
Dricka extra vatten. Vätskor såsom vatten bidrar till friskt hår och hud genom att lägga till fukt. Konsumera åtta glas vatten om dagen för att hålla din hårbotten och lås hydratiserade.
2.
Ät mycket protein. Håret är protein, och äter en proteinrik kost stärker håret och stimulerar snabbare tillväxt. Förbered livsmedel såsom kyckling, ägg och fisk.
3.
Fundera hår vitaminer. Dåliga matvanor minska ditt intag av viktiga vitaminer. Brist på vitaminer hämmar hårväxt. Ta en daglig multivitamin till förse kroppen med rätt näring.
4.
Limit schampo. Afro hår tenderar att torka ut snabbt, vilket kan leda till långsam tillväxt eller brott. Undvik dagligen schampo att behålla fukt. Begränsa hår tvättar till en gång i veckan.
5.
Använd hår moisturizers. För att återställa fukt efter och mellan schampo, tillämpas hår fuktighetskräm till hårbotten och hår. Dessa produkter finns på hårvård gången. Rekommenderade produkter inkluderar olivolja, sheasmör och tea tree-olja.
6.
Balsam. Hårbalsam främja en hälsosam hårstrået och reparera skadade orsakade av hårfärg och relaxers kemiska. Använd ett balsam som Nioxin efter varje schampo, och använda en inpackning en eller två gånger per månad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.