hur man ska behandla fotsvamp med huskurer

Fotsvamp är en parasitsjukdom svampinfektion i epidermis lager av foten. Tillståndet är vanligen orsakade av mögel och ibland jäst som växer först på utsidan av huden och sedan kommer in i vävnaden och orsakar en infektion. Det påverkar mer män än kvinnor. Fotsvamp anses vara den näst vanligaste hudsjukdom i USA, efter finnar akne.
Fotsvamp uppträder i allmänhet mellan tårna, men i värsta fall kan det visas längst botten och sidorna av fötter. Här är några tips som du kan använda från ditt hem för att kontrollera detta
1.
Tvätta dina fötter dagligen, eller till och med två gånger. Använd en mild tvål betala extra uppmärksamhet på området mellan tårna. Du vill inte fukt kvar eftersom det lockar mögel och jäst.
2.
Håll dina tånaglar klippa kort rakt över. Detta hjälper till att förhindra platser där mögel eller jästsvamp kan utvecklas.
3.
Använd bomullsstrumpor eller speciella löparsockar som absorberar svett. Speciellt om du gör en aktivitet som får dig att svettas. Bomull strumpor är hälsosammare att bära, eftersom de absorberar fukt och låter luften gå in ut. Ändra din strumpa ofta också hjälper. Detta är en av de bästa fotsvamp bota.
4.
En av de vanligaste naturliga sättet och mest effektiva sättet att behandla fotsvamp med Tea Tree olja. Tea tree olja har anti-svamp egenskaper. Bästa resultat visas när den tillämpas direkt på det drabbade området 3 gånger per dag. Den allmänna dosen för tea tree-olja är 4-10 droppar. Behandling med tea tree olja bör fortsätta i minst två veckor även efter det att infektionen har försvunnit för att se till att den är borta.
5.
Du kan ansöka majsstärkelse direkt drabbade området också. Om du vill kan du blanda lika delar med rismjöl och lägg din favorit eterisk olja. Detta håller området torrt och luktar gott

tips och varningar


 • Orsaker av fotsvamp: Stackars fotvård, svampinfektion, eller din fot att bli blöt för länge tidsperioder.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.