hur man väljer en hörapparat

För många människor som är äldre, är en av de sinnen vi börjar förlora vår hörsel. Men den goda nyheten är att problemet kan korrigeras för de flesta människor som lider av hörselnedsättning genom att bära en hörapparat. Här är några tips på hur man väljer en hörapparat:
1.
Du först ska ha ett hörseltest utförs av en kvalificerad audionom. En utfrågning tentamen kan också avslöja andra villkor eller medicinska frågor, och hjälper dig att välja vilken hörapparat som är bäst för dig.
2.
Kontrollera att hörapparaten passar bra. För er egen bekvämlighet och även förhöret kvalitet, se till att din hörapparat är utrustad på rätt sätt.
3.
Kommunicera med din audionom. Var tydlig med vad du kan höra och inte höra under hela processen. Efter att din hörapparat är utrustad, tala med din audionom vad du kan höra.
4.
Se till att din hörapparat har programmerats korrekt och att den har alla funktioner du behöver. Idag, hörapparater har digitala program som kan finjusteras av din audionom.
5.
Ställ en budget och få en hörapparat som gör vad du behöver. De flesta människor behöver inte många av de dyra erbjuds extra funktioner. Se till att du kontrollerar garantivillkoren före köpet.
6.
Fortsätt att få regelbundna hörsel tentor. Din hörsel kan förändras, och hörapparater kan behöva upprätthållas eller justeras med tiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.