hur man väljer sängvätning blöjor för vuxna

Det kan vara mycket svårt för vuxna barn och äldre personer att ta itu med frågan om sängvätning och blöjor.

Det kan vara lika svårt för 1% av vuxna som alltid kommer att drabbas av urininkontinens.

forskat sängvätning blöjor kommer ofta med känslor av förlägenhet och skam. Det bör dock inte. Det beräknas att 200 miljoner människor i världen lider av inkontinens. Även om det är ett problem, är det inte en fråga som borde isolera en person.

här artikeln kommer att ge dig resurser för att hitta produkter som bidrar till att minska sociala och fysiska obehag. Det kommer att ge dig verktygen för att välja klokt för en äldre förälder, ett äldre barn eller för dig själv.

urininkontinens och enures (sängvätning) måste inte begränsa dina möjligheter att utforska världen och leva tryggt
1
Bedöm din uppsugningsförmåga BEHOV -. . Inte alla sängvätning blöjor görs på samma. Det är lätt täckning, medium täckning, tunga täckning och natten täckning.

Låt dig inte begränsas till de utbud som finns i ditt lokala apotek. Få fel täckningsbeloppet gör sängvätning och blöjor en mycket mer obekväm och möjligen en pinsam upplevelse.

* Om du lider av stress eller trängningsinkontinens kan du behöva bara lätt täckning, medan om har sängvätning på natten behöver du tung täckning
2
Välj rätt storlek -. . Se länken i resurs nedan för dimensionering guidelins per varumärke. Rätt storlek kommer att förhindra läckage och uppmuntra komfort. Om det finns någon fråga i storlek, se till att ta höft mätningar och jämföra till diagrammet
3
VÄLJ Sängvätning blöjor för KORREKT KÖN -. . Många människor har börjat i denna avdelning får inte vara medveten om att det finns olika sängvätning blöja görs för varje kön. Genom att välja en könsspecifika blöja du är mer sannolikt att få ett som passar bra
4
ANSER återanvändbara blöjor -. . Använda återanvändbara blöjor är kostnadseffektivt och kan vara mer bekväm. Även om du kanske inte vill göra investeringen i tygblöjor omedelbart, är det något att tänka på för det långa loppet
5
försöksverksamhet -. . När första val sängvätning blöjor för äldre vuxna , börja med en liten mängd. Du kommer att vilja prova flera olika märken, stilar och former för att fastställa vilket som är bäst anpassade för dig.

Håll en anteckningsbok journalföring din upplevelse med olika märken och stil. Vid slutet av processen kommer du förhoppningsvis ha en effektiv och diskret lösning för dina sängvätning frågor.

tips och varningar


 • För återförsäljare online se resursen information nedan.
 • Mest sängvätning blöjor för äldre vuxna är diskreta och tysta.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.