effekter av missbruk på de äldre

Utmaningen överflöd i en värld av överdrifter är en sociokulturell åkomma som genomsyrar samhället. Överdriven överseende resulterar i ett överskott på frågor som hotar samhällets moraliska kompass. Vissa överdrifter behandlas med humor på grund av desensibilisering på den del av åskådarna. Vid någon tidpunkt, eftersom de överdrifter skada individer, måste samhället ingripa för att åtgärda avhjälpa skadan.

Alkoholism och äldre

Fenomenet med alkoholism i demografin i en äldre befolkning har växt till oroväckande proportioner. Pensionärer dricker alkohol vid höga och farliga nivåer. Klassiska symboler av åldrandet efterlikna de klassiska symbolerna för fylleri, nämligen depression, demens, ointresse för dagliga aktiviteter, inkontinens och högre incidenter av fall. Många äldre medborgare vackla och falla och samhället anser att en stapplande gångstil kommer med ålder, men är alkohol ofta ansvarar för en skakig gång och dess motsvarande försvagande faller.

betydande antal äldre medborgare bly isolerade liv under mindre idealiska förhållanden. Isolering raser pågående depression. Depression och alkohol marschera tillsammans och är beroende av varandra för att uppnå en nivå drog komfort. Depression beror på många faktorer, såsom tristess, pensionering, förlust av en älskad make och ohälsa. Det finns äldre personer som dricker för att mildra sina känslor. Några är också garderoben alkoholkonsumenter, vilket gör alkoholism svårare att identifiera. Förmildrande svar på alkohol drabba de äldre mer så eftersom många redan är försvagade av medicinska sjukdomar.

bokstavsbeteckningar äldre alkoholister inkluderar evig trötthet, aptitlöshet och särskiljande glömska. På grund av en känsla av utmattning, förlorar de intresset för deras dagliga aktiviteter, och lukter uppstår eftersom badet glöms bort.

Var är de äldre alkoholister

firade happy hour socialt liv vid pensionering samhällen kan bidra till alkoholism . Vad som började som en glad folksamling, med mer tid att umgås ymnigt, har uppenbarligen utvecklats till ett rom festival stämning, där de äldre förbrukar stora mängder alkohol och snart bli berusade.

inte vara sämre med sina kolleger äldreboende, garderob dricker insupa sprit innanför sina hem, där de ofta hamnar faller eller går ut ur medvetandet tills någon räddar dem från deras förvirrande situation. Fylleri gör tyvärr komiska ögonblick, när en medelålders man eller en ung person som inte rimligen kan steg framåt, bakåt eller åt sidan. För äldre, men, det finns inget komiskt när de lider benbrott under en berusad falla till marken.

alkoholens effekter på kroppen

När kroppen åldras, dess toleransnivå för alkohol minskar. För de äldre som har druckit under åren, behovet av mer alkohol ökar när smärtsamma känslor är på plats. Många äldre medborgare tar olika receptbelagda läkemedel dagligen och dricker alkohol också. En kombination av denna dödliga mixen kommer att leda till komplikationer och i vissa fall döden.

Behandlingen av äldre alkoholister

Äldre alkoholister kan behandlas framgångsrikt när patienten börjar omfattande behandling. Deras besvär på att få behandling är ofta drivs av underrapportering av fenomenet, självförnekelse av alkoholism och deras anhöriga inte har kunnat skilja mellan ålders-signaler och försåtliga tillstånd av alkoholism.

Enligt American Family Physician, föreslår ändra de flesta longitudinella data lite i alkoholkonsumtion som människor ålder. I artikeln anges att, om det finns förändring, alkohol använder oftast minskar. Den har hävdat att skälen för en minskad alkoholkonsumtion bland äldre personer är bl. a. ökade fysiologiska effekter per drink, medicinska problem som hindrar tillgång till alkohol, finansiella påfrestningar och färre sociala händelser som accentuera alkoholkonsumtion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.