elektronisk vårta avlägsnande

Även om de inte kan vara skadligt, vårtor är irriterande och fula. När du märker att du har en vårta, du sannolikt kommer att vilja bli av med det snabbt. Det finns många möjligheter att ta bort vårtorna. Några är mer kända än andra. Elektroniskt ta bort vårtor sägs att ta bort vårtan helt med endast en ansökan. Men vissa människor har en viss tvekan när du använder elektricitet för att hoppa en vårta bort

Elektronisk vårta avlägsnande

En elektronisk vårtan bort enhet skickar en elektronisk frekvens till cellen, som fysiskt bryter isär vårtan cell, dödar vårtan efter bara en tre minuters program. Det kan dock ta en månad innan du märker en skillnad eftersom nya huden kommer att behöva växa över området. En elektronisk vårtan bort enheten sägs fungera på alla vårtor, inklusive plantar vårtor. Använda en elektronisk vårtan avlägsnas enhet sägs vara ofarliga, och mest företag som säljer denna typ av anordning garantera 100 procent vårtan avlägsnas med dess användning.

För att använda enheten, doppade våt vårtan med en bomullspinne i varmt vatten. Det är viktigt att enbart våt vårtan och inte den omgivande områden. Slå på enheten och håll sonden i handen. Peka på sondens spets till mitten av vårtan och hålla den på plats i tre till fem minuter. Du kan känna en brännande känsla, vilket är normalt. Om vårtan är ganska stor att du kan behöva utföra processen i avsnitten om vårtan.

Alternativa vårta avlägsnande

Vitlök har använts som ett naturligt vårtan bort i århundraden. Innan sängen, placera en bit vitlök på vårta och spänn fast det med ett bandage eller medicinsk tejp. När du vaknar, ta bort bandage och vitlök och slänga dem i papperskorgen. Återanvända samma förband eller vitlök kan spridas vårtan viruset. Använd en bomullstuss indränkt i tvättsprit och rengör området på och runt vårtan. Upprepa denna process i sju till 14 dagar. Inom denna tid bör vårtan faller av.

Duct tape är ett annat alternativ till vårtor bort som inte innebär starka kemikalier. Sätt en bit tejp direkt på vårtan och lämna bandet på vårta i sju dagar i rad. Bara bort tejpen för att ändra den för en ny pjäs. Efter sju dagar, ta bort tejpen och njut din vårta i tvål, varmt vatten. Låt vårtan ligga i blöt i 15 minuter och sedan försiktigt borsta med en pimpsten. Pimpsten stenar kan köpas på hälsa och skönhet butiker och kommer att exfoliera huden. Rengör vårtan och det omgivande området med en bomullstuss indränkt i tvättsprit. Lämna tejp bort vårtan för en dag och sedan upprepa processen tills vårtan är helt bort.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.