hur man hittar hem rättsmedel för vanliga blåsor

I vårt hektiska liv, alltid på språng, jag är säker någon gång vi alla har upplevt en blåsa, deras obehag och smärta. Så, vad är en blåsa? Enkelt uttryckt är en blåsa på grund av friktion. Ett blister är ett sätt att berätta våra kroppar för att stoppa vad det är som en muskel kramp. Ibland kan vi anstränga oss utöver vad våra kroppar kan ta och små saker i våra kroppar måste signal oss att nu räcker det. Om vår hud och gnuggar kläderna överdrivet på det yttre lagret av huden, det lagret skadas. En blister bildas, som sväller och fyller med vätska. Utan behandling kan blistern växa, kan bli infekterade, som är mycket smärtsamt och möjligen orsaka andra problem
1.
Naturligtvis är den första och mest logiska sättet att behandla blåsor på förebyggande metod. För att förhindra blåsor på händerna, arbeta med nya eller ovana verktyg eller utrustning, bära god tjocka arbetshandskar. När du gör en hel del promenader, löpning eller vandring, se till att bära väl fördelade och i skor för garanterad komfort. Också vara säker på att du ändrar dina strumpor ofta om de får fuktig av någon anledning som våta strumpor också kommer att orsaka friktion och friktion.
2.
Den vanligaste behandlingen är att tvätta området med tvål vatten efter att bryta upp blistern så det kan rinna av. Använd en steril nål för att göra det och peta ett litet hål i blåsan, dränera vätska, tvätta blister, applicera en liten mängd av anti-biotiska grädde och täck med en Band Aid. Att sterilisera din nål eller pinne, kan du placera antingen den över en låga tills den blir röd sedan låta den svalna innan du använder. . eller så kan du också använda gnugga alkohol för att få samma sterila gälla den nål /stift. Om det är smärtsam svullnad kan du ansöka en kylklamp att minska svullnad och ta lite ibuprofen för någon smärta inblandad.
3.
När du håller dig blisterkartan att tömma den, inte dra bort någon av huden från blisterförpackningen sig som är det naturen är "band-stöd". Om du lämnar det hud på, det ska hårdna så småningom upp och faller av av sig själv, vilket avsevärt minskar din återhämtningstid, healing själv när den avlopp. Den tredubbla anti-biotiska kräm kan eliminera bakteriell kontamination. Den gamla åtgärder såsom jod och kamfer-fenol kan faktiskt fördröja läkningen av din blåsor. De kan så småningom dödar de celler som de försöker att läka. Den tredubbla anti-biotiska följt genom att täcka med ett flexibelt tyg klisterremsan är den rekommenderade behandlingen av läkare. Men om du måste återgå till normal verksamhet före blister är helt läkt, kan du prova en produkt som kallas Spenco's Second Skin dressing, en svampliknande material som absorberar tryck och minskar friktionen mot blåsor och dess "omgivande hud. Applicera vaselin till området innan du använder denna dressing så att den inte fastnar på blåsor området.
4.
Vid behandling och väntar på ditt blister att läka, se till att utsätta den för lite luft när det är möjligt. Luft och vattnet är mycket bra för de flesta helande. Blötlägg området i vatten och hålla det öppet till luften på natten. När du måste gå ut, behandla det område som beskrivs ovan tills helt har läkt. Om och när din bandage blir våt, se till att ändra bandet stöd och /eller klä sig som en våt dressing kommer inte att läka det område som snabbt.
5.
Återigen den bästa behandlingen för blister är förebyggande. Några av de åtgärder man kan ta för förebyggande åtgärder är:?
Prova hälen lyfter i dina skor så många fötter inte träffar baksidan av hälen ordentligt. Placera en häl hiss på baksidan av skon kan hjälpa dem att passa bättre.
? Var noga med att alltid bära strumpor, gärna "andas" 100 strumpor% bomull. Många människor gillar att gå utan strumpor som den nya trenden, men det är inte klokt om du är mottaglig för blåsor.
? Försök tillämpa pulver till dina fötter innan du sätter på strumpor för att hjälpa dem passar bättre. . också hjälper med svett.
? Om du planerar på långa promenader eller något annat som kräver att du är på fötterna mycket, päls området ofta drabbas av blåsor med vaselin eller ens A D salva.
? Sulor kan också vara en lösning att få mer komfort från dina skor och mindre obehag från blåsor.
Om du fortfarande har omfattande problem med fötterna och blåsor kan det vara klokt att besöka din fotvårdsspecialist eller läkare för expertråd. Oavsett problemet kan vara när det gäller blåsor, på händerna eller fötterna, är det klokt att vara medveten om förebyggande åtgärder för att ta, avvärja dessa problem att börja med. Men om du gör avtalet en blåsa oväntat. Försöka dessa få, enkla åtgärder kommer att hålla dina händer och fötter i bra tip top form


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.