hur man kan förbättra flexibiliteten i kroppen

Vill du förbättra din flexibilitet i kroppen och bli mer smidig? Tja läsa på som jag ger dig tips och råd om hur du kan förbättra din flexibilitet
1.
Att förbättra din flexibilitet, du måste sträcka varje dag, rätt och slätt. Du kommer inte att se några vinster i flexibilitet genom att bara sträcka varannan vecka. Förbättringar sker inte i flexibilitet över natten. Du måste arbeta hårt för att förbättra din flexibilitet.
2.
Gör det till en vana att sträcka varje muskel i minst 2 uppsättningar 30-60 sekunder varje dag vid ett minimum för att förbättra din flexibilitet. När du är stretching, se till att flytta in sträckan tills du känner en viss smärta. Håll i 60 sekunder som mest. Detta kommer med tiden, förlänga ditt muskelhinna och göra dig mer elastisk och flexibel. Du kan få djupare in sträckan av upphandlande motsatsen muskeln i muskelgrupp du är stretching. Detta gör att du kan gå djupare in i stretch.
3.
Du kommer att få en mycket bättre stretch om du är uppvärmd innan du stretchar. Det kommer att hjälpa slappna av i musklerna och få en djupare stretch. Det bästa sättet att värma upp är att köra på slitbanan kvarnen eller genom att sitta i en badtunna i ett par minuter. Nu sträcka musklerna ut. Du bör märka att du kan få djupare in din sträcka med lätthet.
4.
Pröva med en skumgummirulle eller en muskel massager. Du kommer att sträcka musklerna ut betydligt mer effektivt. Den hjälper dig att komma djupare in din sträcker sig så bra och förbättra din flexibilitet ännu snabbare. Hur dessa enheter fungerar genom att minska muskelspänning och utarbetandet av de knutar som bygger upp i muskler från träning, skada, eller brist på stretching.
5.
Dynamisk stretching är en typ av stretching som främst används av idrottsmän för att öka flexibiliteten och förbättra den neurologiska kopplingen mellan hjärnan och muskelgrupper. Du kan använda denna typ av stretching för att förbättra din flexibilitet. Du bör vara noga med att se till att du värmde upp som den här typen av flexibilitet kan vara ansträngande på kroppen. Du kan gå till länken jag har tagit nedan för att läsa mer om tips på hur du kan förbättra din flexibilitet med dynamisk stretching.

Tips och varningar


 • Dessa tips hjälper dig att förbättra din flexibilitet under en kort tid om du följer dem !!!

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.