hur man kan förbättra kroppens hållning

Denna artikel kommer att ge dig tips och råd om hur man kan förbättra kroppens hållning och anpassa din ryggrad och kroppsdelar
1 <. . br>
Det enklaste du kan göra är att använda korrekt hållning när du sitter ner. Var noga med att sitta rakt upp och stoppa in axlarna bakåt för att förhindra slouching. Slouching innebär att du ryggraden kurva och leda till dålig hållning och sämre villkor när du blir mycket äldre i ålder så se till att sätta upp rakt.
2.
Annan sak du måste göra är att stå upp så rak som möjligt när du står. Du kommer att tacka dig själv några decennier nu. Du måste också stå rakt när du går och inte går med axlarna krumma framåt. Detta för att hindra dig från att utveckla en härdad ryggrad eller utveckla en föraning tillbaka när du når en hög ålder.
3.
Lyfta mer vikter. Detta är ett bra sätt att hålla din hållning upprätt och skydda din ryggrad. Detta kommer att göra dina muskler och skelett starkare och mer motståndskraftiga mot att utveckla dålig hållning och det kommer att hålla din kropp friskare som du ålder när det kommer till ditt skelett. Du kommer att vara mindre benägna att skadas eller bryta ett ben också.
4.
Gör det till en vana att sträcka på daglig basis. Du bör göra det till en vana att sträcka höfterna, nedre delen av ryggen, hamstrings, och överkropp så mycket som möjligt. Detta kommer att hjälpa hålla kroppen smidig och sträckte ut och undvika att skapa en dålig hållning.

Tips och varningar


 • Använd dessa tips som hjälper dig att förbättra din hållning och utveckla en sund hållning

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.