hur man kan stoppa bakterier flatulens l

Vetenskapliga framsteg har gjort det lättare att identifiera och förhindra spridning av infektionssjukdomar orsakade av bakterier. Genom att testa vävnad och blodprov, läkare kan rekommendera förebyggande behandlingar för att bekämpa infektionssjukdomar orsakade av bakterier. Trots dessa framsteg har det dock varit svårt att identifiera de L-formen bakterier i vävnader och blodprov. Bacteriologists som har studerat denna stam talar för att L-formen bakterier försvagar immunförsvaret och är orsaken till en "wide-array" av kronisk frågor, inklusive gasbildning.

Stoppa Bakterier Överväxt


1
Ta inte antibiotika. . Antibiotika dödar de flesta av vänliga bakterier i vårt matsmältningssystem genom att störa generering av vänliga bakterier i mag-tarmkanalen. L-formen bakterier är ovänliga bakterier som kompromiss och försvaga en väl fungerande vårt magtarmkanalen genom att släppa gasformiga gifter som träder in i blodomloppet.
2.
Ta naturlig antibiotika som grapefrukt utsäde utdraget och vitlök för att döda någon ovänliga bakterier i mag-tarmkanalen.
3.
Ta aktivt kol att minska symtomen av gasbildning som orsakas av bakterier gas sekret i buken och tarmarna. Aktivt kol absorberar i tarmen gaser som är giftiga för kroppen.
4.
Ta probiotika som Acidophilus kosttillskott, som bidrar till att öka produktionen av nyttiga bakterier i tarmkanalen.

Diet


1.
Minska ditt intag av kolhydrater och sockerrika livsmedel. Bakterier livnär sig av dessa ämnen och kan leda till dålig matsmältning.

Undvik konstgjorda sötningsmedel och kolsyrade drycker. Minska ditt intag av frukt, eftersom frukt innehåller socker.
2.
Upprätthålla en fiberrik kost. Ovänliga mag bakterier matas inte om dessa ämnen och kommer så småningom dö. Ät mycket yoghurt och andra naturligt fermenterade livsmedel som Keffir, som bidrar till att främja tillväxten av nyttiga bakterier i tarmkanalen.
3.
Inkludera vitlök, fänkål, anis, kummin, spiskummin och koriander i din kost som dessa kryddor bidra till att stimulera matsmältningen och hjälpa till att förhindra gasbildning. Ta ingefära och pepparmintste tillsammans med mag bitter regelbundet för att hjälpa till att reglera matsmältningen.

Tips och varningar


 • daglig motion och undvika stress.
 • Försök att äta när du är helt avslappnad.
 • inte överäta eller dricka vätska medan man äter.
 • Ligg på rygg och ta upp knäna mot bröstet för att lindra buktryck orsakat av flatulens.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.