hur man ska behandla manligt håravfall med finasterid

Finasterid är en kliniskt bevisad, FDA godkända, muntlig receptbelagda läkemedel ingrediens som har skapats för att behandla problemet med skallighet. Miljontals män lider av manligt håravfall och söka en effektiv behandling för det. Det funkar i 80% av männen att stoppa ytterligare håravfall och i vissa fall även bidrar till att åter växa nytt hår.

Finasterid är en CE-märkt, muntlig receptbelagda läkemedel för manligt håravfall behandling. Miljontals män lider av detta problem och försöka hitta en effektiv behandling skallighet. Finasterid är kliniskt bevisad att vara en effektiv behandling skallighet. Det hjälper mer än 80% av männen för att stoppa ytterligare håravfall och i vissa fall även på nytt växer nya hår. Den aktiva substansen är finasterid, som ordineras också i en högre dos för män som lider av godartad prostataförstoring. Finasterid är avsedd för manligt håravfall endast och bör inte tas av kvinnor och barn. Finasterid verkar genom att hämma omvandlingen av dihydrotestosteron från testosteron. Läs mer om hur man tar Finasteride att förebygga och behandla manligt håravfall.
1.
Finasterid verkar genom att blockera enzymet 5 alfa reduktas som sänker nivåerna av dihydrotestosteron i kroppen. Detta normaliserar hårväxt och motgångar håravfall. Fördelen med Finasterid är att det selektivt mål lämpliga hormoner utan att ändra nivåerna av andra hormoner.
2.
Ta alltid Finasterid som förskrivits av din läkare. Överdosera inte i ett försök att få bättre och snabbare resultat, eftersom det kan orsaka onödiga biverkningar eller ta den lägre än den föreskrivna, eftersom detta inte kommer att leda till några resultat.
3.
Finasterid kan tas med eller utan mat. Så du behöver inte oroa dig för att planera dina måltider. Ta Finasterid med ett fullt glas vatten. Se till att du följer din läkares instruktioner om eventuella livsmedel, drycker och restriktioner aktivitet när du tar Finasterid för att undvika obehagliga konsekvenser.
4.
Ta Finasterid regelbundet och på samma gång, för att upprätthålla nivåerna av läkemedel i kroppen. Detta kan hjälpa dig att få bättre resultat.
5.
Det tar cirka 3 till 6 månader innan du ser några fördelar av detta läkemedel. Det är viktigt att ta Finasterid regelbundet under denna period utan att förlora ditt tålamod.
6.
Om medicinen inte visar några resultat inom en period av 12 månader, är det osannolikt att du kommer finnas fördelar genom att ta den.
7.
Om du slutar ta Finasterid innan genomförd kurs kommer du troligen förlora allt hår som du fått efter påbörjad behandling.

8.
Du får inte börja eller sluta ta Finasterid utan att informera din läkare. Stoppa skallighet behandling vänder plötsligt alla de fördelar som du upplevt efter att ha tagit drogen. Så det är lämpligt att rådfråga en läkare innan du tar något beslut.
9.
Men som samtidigt tar finasterid, se till att du undvika exponering för värme och inte bära hattar, mössor och tupér.

10.
också undvika stress, ta ordentlig vila och sova och dricka mycket vatten för att förhindra håravfall. Gentle massage ökar blodcirkulationen och kan hjälpa i hårväxt också.

Tips och varningar


 • Förvaras Finasterid utom räckhåll för barn eftersom det inte är lämplig för barn under 18 år.
 • Kvinnor får inte heller ta finasterid. Gravida kvinnor ska inte ens komma i kontakt med krossade eller brutna tabletter Finasterid eftersom detta kan orsaka fel på fostret.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.