svart valnöt skrov eksem behandling

Den Juglans nigra L. , även känd som svart valnöt, har använts för att behandla sjukdomar både internt och externt. Även om det finns några vetenskapliga bevis, har den använts för att behandla hudsjukdomar som kokar, eksem och herpes

Historia

Enligt Purdue University Jordbruksverket, som används indianstammar alla delar av svart valnöt , inklusive skalet, bark och blad. De använde det som ett te, tandkräm, och sjukdom rättsmedel, en helande pasta, insekter och loppmarknader myggmedel och brun färg.

Aktiva ingredienser

Juglone, tanniner och jod är den naturliga aktiva ingredienser finns i den svarta valnöt. Juglone är en fungicid, paracide och baktericid, tanniner minskar inflammation och hjälper till med bakterier och insekter, och jod har antiseptiska egenskaper

eksem behandling

Dr. Loretta J. Standley anser att på grund av antiseptiska egenskaper svart valnöt skal, används de för att behandla hudsjukdomar som eksem. Enligt Gröna Apotek Herbal handbok, anti-inflammatoriska egenskaper som finns i skal av svart valnöt är användbara i återuppleva hudirritationer, infektioner och skador.

Black Walnut tinktur

Plats 2-3 gröna unblemished valnötter med skal på i en kvart burk fylld u00BE full av vodka. Förvara svalt och mörkt i tre dagar bort så valnötter.

Tinktur Använd

Dr John R. Christopher sägs att du ska tillämpa en kompress över irriterade området och täcka med plast, eller bada i området med en svart valnöt te flera gånger om dagen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.