topp tio rankade rullstol batterier

Du kan öka livslängden och prestanda för din rullstol batterier genom att följa tillverkarens riktlinjer för vård och laddning. Ju större batteri, desto längre kan rullstolen fungerar. Tänk på din livsstil kräver att avgöra vad batteriet är mest lämplig.

Typer av batterier

En rullstol batteri är djup cykel, vilket betyder att du måste ladda det varje dag. Torr gel-batterier behöver inte tillsatta vattnet, inte rostar och kan inte spilla. Även dyrare, är detta batteri godkänd för flygresor och har en längre livscykel. Wet Nickel-kadmium-batterier har en livscykel på upp till 50 år, men rekommenderas ej för rullstolar. AGM-batterier (absorbatorn Glass Mat) är idealiska för din rullstol. De har mycket högre energieffektivitet än gel cell och våta blybatterier och godkänd för flygresor, men de är dyra. Den U1 gel batteri används som en hälso-och sjukvård industrin riktmärke.

Top Ten Tillverkare

Upp varumärke tillverkare av batterier rullstol som avser rörlighet, Sears, Braun, Invacare och Vector rörlighet, Panasonic, Universal, Toyo, Marathon och Yuasa.

Tips för längre batteritid

När du sätter i laddaren kontrollera att indikatorn register. Använd din rullstol endast när det är fulladdat. Ofullständig laddning försvagas batterier. Om du ordentligt hand om ditt batteri, kan det vara upp till 18 månader. Leta efter batterier rabatt rullstol när du är redo för en ersättare. Olika typer av terräng, såsom mattor eller grova ytor, kommer batteriet laddas ur. Exponering för kyla under långa perioder kommer att minska batteriets kapacitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.