Fördelarna med demontering behandlingsstrategi

Demontering behandlingsstrategi är en särskild metod för att studera de olika delarna av någon behandling paket. I cancerbehandling, till exempel, kunde man ha ett paket med kemoterapi, diet och strålning. En strategi för nedmontering kan vara användbara för att räkna ut vilken av de tre delarna av paketet är att göra mest skada på malignitet. Tillämpningar av denna strategi är oändliga.

eliminera onödig Behandling

Den främsta fördelen av en strategi för nedmontering är förmågan att eliminera onödiga behandlingar eller läkemedel. Om klinisk forskning prövningar (som är det enda sättet att göra en strategi för nedmontering) visar att medicinering "x" gör allt arbete medan medicinering "y" är bara ett stöd medicin, sedan "x" kommer i framtiden, förskrivas först.

Psykologiska Fördelar

I psykologi, fördelarna är tydliga. Om en patient på en antidepressiv medicin och är också i veckovis behandling, kan en strategi för nedmontering användas för att räkna ut vilken av dessa två tillvägagångssätt är att hjälpa patienten att göra framsteg. Ett forskningsprogram är tänkbart som människor med liknande depressiva symtom med en sådan antidepressivt medel, medan en annan grupp bara går att veckovis behandling. Om bevis för att medicinen gör allt arbete, därefter behandling kan betonas mindre i framtiden, eller användas tillsammans med den antidepressiva medicinen endast i allvarliga fall.

Spara pengar

Detta tillvägagångssätt sparar pengar och resurser. Om du använder ett annat exempel, är strålning visas i sig vara en dålig behandling av vissa typer av cancer, då endast kemoterapi kommer att användas i framtiden på sådana cancerformer. Med hjälp av denna hypotetiska exempel skulle de framtida behandlingar av vissa typer av cancer då endast baseras på cellgifter, rädda patientens smärta och bekostnad av strålning.

Se endast det nödvändiga

Patienterna får den största nyttan av rivning strategi, eftersom de kommer bara att ordineras de behandlingar som har visat sig fungera. I till exempel bipolär psykisk sjukdom är det ofta gemensamma att förskriva en antidepressiv medicin, som Prozac, samt en antipsykotiskt, såsom Seroquel. Strategi för nedmontering försöker lista ut vilken av dessa två läkemedel är att göra arbetet av healing patienter. Det kan vara att antidepressiva gör ingenting i bipolär fallen, medan den antipsykotiska gör allt arbete. Därför skulle patienterna i framtiden endast ges ett antipsykotiskt, spara pengar och de medicinska problem som härrör från för mycket medicinering.

Läkare

I slutändan patienterna kom i åtnjutande av nedmontering strategier genom att få den minsta av medicinering och behandling som behövs för indrivningen. Det kan vara att läkare, rädd stämningar, kan ordinera för mycket medicin för att få samma resultat som ett enda läkemedel. Endast demontering strategier kan skilja ut de mediciner och blanketter behandling för att se vilka gör jobbet av healing, som bara för support, och även som helt inert.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.